ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Управління інформаційної політики

Доповідач:

Управління інформаційної політики

Підготував:

Управління інформаційної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

20.06.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 634-9-рд
Про затвердження меж шести мікрорайонів міста Черкаси

              Проєкт рішення
            634-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
Про затвердження меж шести мікрорайонів міста Черкаси          
Відповідно до ст. 25, п. 41 ч. 1 ст. 26 ст. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 4 Статуту Черкаської міської територіальної громади затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 30.09.2021 № 10-25 «Про затвердження Статуту Черкаської міської територіальної громади в новій редакції», розглянувши пропозиції управління інформаційної політики Черкаської міської ради, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Затвердити межі мікрорайонів міста Черкаси згідно з додатком.
  2. Рішення Черкаської міської ради від 08.09.2011 № 3-116 «Про затвердження між мікрорайонів міста Черкаси» вважати таким, що втратило чинність.
  3. Управлінню інформаційної політики Черкаської міської ради,  оприлюднити прийняте рішення на офіційному сайті Черкаської міської ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О.
 
 
 
Міський голова                                                               Анатолій БОНДАРЕНКО
 
 
Додаток
ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення Черкаської міської ради
від _________ № ___________
 
Мікрорайон 1
Вул. Поліська від р. Дніпро до вул. Сержанта Волкова. Непарна сторона вул. Сержанта Волкова від вул. Поліська до вул. Канівська. Вул. Канівська від вул. Сержанта Волкова до вул. Геронимівська. Вул. Геронимівська від вул. Канівська до вул. Санаторна. Вул. Санаторна від вул. Геронимівська до межі міста Черкаси. Від вул. Пахарів Хутір, вздовж межі м. Черкаси до вул. Онопрієнка. Вул. Онопрієнка від межі міста Черкаси до вул. Одеська. Непарна сторона вул. Одеська від вул. Онопрієнка до вул. Байди Вишневецького. Парна сторона вул. Байди Вишневецького від вул. Одеська до залізничної колії. Вздовж залізничної колії від вул. Байди Вишневецького до вул. Смілянська. Парна сторона вул. Смілянська від залізничної колії до вул. Верхня Горова. Парна сторона вул. Верхня Горова від вул. Смілянська до вул. Капітана Подолянчука. Парна сторона вул. Капітана Подолянчука від вул. Верхня Горова до вул. Гагаріна. Парна сторона вул. Гагаріна від вул. Капітана Подолянчука до вул. Розкопна. Від вул. Розкопна, вздовж набережної р. Дніпро до вул. Поліська.
 
Мікрорайон 2
Вул. Руставі по межі м. Черкаси від вул. Одеська до вул. 30-річчя Перемоги. Від вул. 30-річчя Перемоги по межі м. Черкаси до вул. Смілянська. Парна сторона вул. Смілянська від межі м. Черкаси до вул. Хоменка. Непарна сторона вул. Хоменка від вул. Смілянська до вул. Олени Теліги. Непарна сторона вул. Олени Теліги від вул. Хоменка до вул. Академіка Корольова. Парна сторона вул. Академіка Корольова від вул. Олени Теліги до вул. Оборонна. Парна сторона вул. Оборонна від вул. Олени Теліги до вул. Михайла Грушевського.  Парна сторона вул. Михайла Грушевського від вул. Оборонна до вул. Одеська. Парна сторона вул. Одеська від вул. від вул. Михайла Грушевського до вул. Руставі.
 
Мікрорайон 3
Непарна сторона вул. Михайла Грушевського від вул. Одеська до вул. Оборонна. Непарна сторона вул. Оборонна від вул. Михайла Грушевського до вул. Академіка Корольова. Непарна сторона вул. Академіка Корольова від вул. Оборонна до вул. Олени Теліги. Парна сторона вул. Олени Теліги від вул. Академіка Корольова до вул. Хоменка. Парна сторона вул. Хоменка від вул. Олени Теліги до вул. Смілянська. Непарна сторона вул. Смілянська від вул. Хоменка до межі м. Черкаси. Вздовж межі м. Черкаси від вул. Смілянська до вул. В’ячеслава Чорновола. Парна сторона вул. В’ячеслава Чорновола від межі міста Черкаси до вул. Гетьмана Сагайдачного. Парна сторона вул. Гетьмана Сагайдачного від вул. В’ячеслава Чорновола до вул. Євгена Кухарця. Непарна сторона вул. Свято Макаріївська вздовж залізничної колії до вул. Байди Вишневецького. Непарна сторона вул. Байди Вишневецького від залізничної колії до вул. Одеська. Парна сторона вул. Одеська від вул. Байди Вишневецького до вул. Михайла Грушевського.
Мікрорайон 4
Непарна сторона вул Гагаріна від вул. Розкопна до вул. Капітана Подолянчука.  Непарна сторона вул. Капітана Подолянчука від вул. Гагаріна до вул. Верхня Горова. Непарна сторона вул. Верхня Горова від вул. Капітана Подолянчсука до вул. Смілянська. Непарна сторона вул. Смілянська від вул. Верхня Горова до залізничної колії. Вздовж залізничної колії від вул. Смілянська до вул. Свято-Макаріївська. Непарна сторона вул. Гетьмана Сагайдачного до вул. Кривалівська. Парна сторона вул. Кривалівська від вул. Гетьмана Сагайдачного до вул. Нарбутівська. Непарна сторона вул. Нарбутівська від вул. Кривалівська до вул. В’ячеслава Чорновола. Парна сторона вул. В’ячеcлава Чорновола від вул. Нарбутівська  до вул. Надпільна. Непарна сторона вул. Надпільна від вул. В’ячеcлава Чорновола до вул. Новопречистенська. Парна сторона вул. Новопречистенська від вул. Надпільна до вул. Благовісна. Парна сторона вул. Благовісна від вул. Новопречистенська до вул. В’ячеcлава Чорновола. Парна сторона вул. В’ячеcлава Чорновола від вул. Благовісна до вул. Волкова. Парна сторона вул. Волкова від вул. В’ячеcлава Чорновола до вул. Нижня Горова. Парна сторона вул. Припортова від вул. Кривалівська до вул. Гагаріна. Парна сторона вул. Гагаріна від вул. Припортова до вул. Сержанта Смірнова.  Парна сторона вул. Сержанта Смірнова до вул. Героїв Дніпра. Від вул. Героїв Дніпра, 30  вздовж набережноїмежі міста Черкаси до вул. Розкопна. 
 
Мікрорайон № 5
Непарна сторона вул. Сержанта Смірнова до вул. Гагаріна. Непарна сторона вул. Гагаріна від вул. Сержанта Смірнова до вул. Припортова. Непарна сторона вул. Припортова від вул. Гагаріна до вул. Кривалівська. Парна сторона вул. Нижня Горова від вул. Кривалівська до вул. Волкова. Непарна сторона вул. Волкова від вул. Нижня Горова до вул. В’ячеcлава Чорновола. Непарна сторона вул. В’ячеcлава Чорновола від вул. Волкова до вул. Благовісна. Непарна сторона вул. Благовісна, від вул. В’ячеcлава Чорновола до вул. Чехова. Парна сторона вул. Чехова від вул. Благовісна (за виключенням будинків № 42,54,56) до бульвару Шевченка. Непарна сторона бульвару Шевченка, від вул. Чехова до вул. Кобзарська. Парна сторона вул. Кобзарська від бульвару Шевченка до вул. Берегова. Вздовж набережної р. Дніпро по межі м. Черкаси до вул. Сержанта Смірнова.
 
Мікрорайон № 6
Непарна сторона вул. Кобзарська від вул. Берегова до бул. Шевченка. Парна сторона бул. Шевченка від вул. Кобзарська до вул. Чехова. Непарна сторона вул. Чехова (включаючи будинки 42,54,56) від бул. Шевченка до вул. Благовісна. Парна сторона вул. Благовісна від вул. Чехова до вул. Новопречистенська. Непарна сторона вул. Новопречистенська від вул. Благовісна до вул. Надпільна. Парна сторона вул Надпільна від вул. Новопречистенська до вул. В’ячеcлава Чорновола. Непарна сторона вул. В’ячеcлава Чорновола від вул. Надпільна до вул. Нарбутівська. Парна сторона вул. Нарбутівська від вул. В’ячеcлава Чорновола до вул. Кривалівська. Непарна сторона вул. Кривалівська від вул. Нарбутівська до вул. Гетьмана Сагайдачного. Непарна сторона вул. Гетьмана Сагайдачного від вул. Кривалівська до вул. В’ячеcлава Чорновола. Непарна сторона вул. В’ячеcлава Чорновола від вул. Гетьмана Сагайдачного по межі м. Черкаси до траси Р-10. Вздовж траси Р-10 до вул. Героїв Холодного Яру. Парна сторона вул. Героїв Холодного яру від траси Р-10 до вул. Східна. Парна сторона вул. Східна від вул. Героїв Холодного яру до вул. Чигиринська. Від вул. Чигиринська по межі м. Черкаси до вул. Берегова. Вздовж вул. Берегова по межі міста до вул. Кобзарська.

 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення міської ради
 
Підстава: проєкт підготовлено на виконання протокольного доручення сесії Черкаської міської ради від 23.12.2021 № ПД-9-759.
Згідно розпоряджень міського голови від 05.10.2021 № 574-р та від 28.10.2021 № 632-р було проведено збір пропозицій від громадськості щодо зміни меж мікрорайонів міста Черкаси. У визначений термін надійшла пропозиція від ГО «Дахнівська громада» щодо збереження меж мікрорайону № 1.
Разом з тим, працівниками відділу підтримки громадянського суспільства управління інформаційної політики Черкаської міської ради відповідно до пропозицій депутатів Черкаської міської ради, було підготовлено  проєкт рішення щодо поділу міста Черкаси на 6 районів відповідно до кількості депутатських округів.
 
 
Начальник управління
інформаційної політики
Черкаської міської ради                                                               Юлія КРАПИВА
 
 
 
 
вик. О.М. Дубовий 33-12-43