ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Косенко І.Ю., Діскант Р.В. - депутати міської ради

Підготував:

Депутатські фракції

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

05.03.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1242-8-рд
Про звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо негайного затримання причетних до масштабної корупції в оборонній сфері та персональної відповідальності Президента України


 
 
              Проект рішення
            1242-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо негайного затримання причетних до масштабної корупції в оборонній сфері та персональної відповідальності Президента України          
               
                 
Відповідно до статей 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Схвалити текст звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо негайного затримання причетних до масштабної корупції в оборонній сфері та персональної відповідальності Президента України (текст звернення додається).
2. Надіслати звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо негайного затримання причетних до масштабної корупції в оборонній сфері та персональної відповідальності Президента України (текст звернення додається).
3. Текст звернення оприлюднити на веб-сайті Черкаської міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В.
                 
 
 
               
Міський голова         А.В. Бондаренко

 

 
Додаток 1
до рішення Черкаської міської ради
від __________________ № ______
 
 
ЗВЕРНЕННЯ
депутатів Черкаської міської ради до Президента України
та Верховної Ради України щодо негайного затримання причетних до масштабної корупції в оборонній сфері та персональної відповідальності Президента України

 
Ми, депутати Черкаської міської ради, від імені територіальної громади міста Черкаси вимагаємо негайно затримати державних зрадників.
 
Вимагаємо у правоохоронних органів невідкладно порушити кримінальне провадження щодо організованого злочинного угруповання Свинарчука-Гладковського, яке діяло під прикриттям Президента України та в час війни розкрадало кошти, спрямовані на озброєння армії. Факти розкрадання стали відомі українцям завдяки журналістським розслідуванням. Фігуранти справи мають отримати підозру, мають бути затримані, поміщені під варту згідно статтей 131, 176 КПК України, засуджені та ув'язнені за статтею 111 Кримінального кодексу України «державна зрада».
 
Застерігаємо керівництво правоохоронних органів про персональну відповідальність у разі, якщо державні зрадники втечуть з України. Таке наше настороження викликане неодноразовими фактами зумисного зволікання правоохоронних органів, через що особливо небезпечні злочинці тікали з України.
 
Вимагаємо від народних депутатів створити Тимчасову слідчу комісію щодо імпічменту Президента у зв'язку з фактами корупції найвищих посадових осіб держави, ухвалити Закон України «Про імпічмент Президента України», розпочати процедуру імпічменту та активно включитися в роботу Тимчасової слідчої комісії з питань корупції у Збройних силах, що має завдання розслідувати ті зловживання, котрі є предметом цього звернення.
 
Закликаємо всіх патріотів України мобілізуватись і затримати зрадників.
 
від імені Черкаської міської ради,
Міський голова                                               А. В. Бондаренко