ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент житлово-комунального комплексу

Доповідач:

Департамент житлово-комунального комплексу

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

24.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2496-9-рд
Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради на списання альтанки «Автобус»

              Проєкт рішення
            2496-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради на списання альтанки «Автобус»          
               
                 
Керуючись п.30 ч.1 ст.26 та п.1 ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», враховуючи повний фізичний знос альтанки «Автобус», значну корозію металевої конструкції, значне руйнування та розшарування металу, прогнилу підлогу з наявними проваллями, Черкаська міська рада  
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на списання з балансу комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради альтанки «Автобус», інв. №113000003, введеного в експлуатацію 28.09.2018 року, шляхом ліквідації.
2. Кошти, отримані від продажу майна, спрямувати на оновлення матеріально-технічної бази КП «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу (Андрій Наумчук) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Карина Абрамова).
 
                 
Міський голова           Анатолій БОНДАРЕНКО
 
    Пояснення
Про надання дозволу комунальному підприємству
«Черкасиводоканал» Черкаської міської ради
на списання альтанки «Автобус»
 
 
Враховуючи звернення комунального підприємства «Черкасиводоканал» щодо отримання згоди на списання з балансу альтанки «Автобус», в зв`язку з повним фізичним зносом, що підтверджується документами, відповідно до переліку підстав для підготовки проекту рішення, зазначеного в п.2.12 рішення міської ради від 20.06.2013 №3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», просимо підтримати поданий до вашого розгляду проєкт рішення «Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради на списання альтанки «Автобус».
 
 
 
 
В.о. директора департаменту                   Петро ВЕРБІВСЬКИЙ