ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Доповідач:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

Дата:

04.08.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 670-9-рд
Про надання дозволу на безоплатну передачу частини нежитлового приміщення будівлі «З-1» з балансу комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» на баланс комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» для реконструкції котельні

              Проєкт рішення
            № 670-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання дозволу на безоплатну передачу частини нежитлового приміщення будівлі «З-1» з балансу комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» на баланс комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» для реконструкції котельні          
               
                 
Відповідно до п.5 ст.60, п.п.1 п.“а” ст.29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3 – 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м.Черкаси», враховуючи службову записку департаменту житлово-комунального комплексу від 21.07.2022 №10311-01-18 щодо влаштування індивідуальної котельні в комунальному некомерційному підприємстві «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Передати з балансу комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» на баланс комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» частину приміщення будівлі «З-1» площею 76,8м2 для реконструкції котельні.
  2. Процедуру передачі майна провести відповідно до вимог Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м.Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 26.06.2013 №3-1712.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
                 
                 
Міський голова     Анатолій БОНДАРЕНКО
 
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення Черкаської міської ради
«Про надання дозволу на безоплатну передачу частини нежитлового приміщення будівлі «З-1» з балансу комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» на баланс комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» для реконструкції котельні»
 
КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» - єдиний заклад у м.Черкаси, що забезпечує надання екстреної невідкладної допомоги мешканцям міста. Централізованим теплопостачанням лікарню забезпечує ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно», альтернативного джерела теплопостачання лікарня не має. З метою попередження надзвичайних ситуацій в період воєнного стану, забезпечення сталої роботи закладу, необхідно передбачити резервне джерело теплопостачання корпусів лікарні.
Враховуючи службову записку департаменту житлово-комунального комплексу від 21.07.2022 №10311-01-18 з метою влаштування індивідуальної котельні в КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» для забезпечення послугою з опалення та гарячого водопостачання корпусів лікувального закладу (включно з інфекційним корпусом) у випадку виникнення надзвичайної ситуації пропонується провести реконструкцію частини нежитлового приміщення будівлі «З-1» КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» за адресою: вул. Самійла Кішки, 210 зі встановленням опалювального котла. Виконання робіт пропонується доручити КПТМ «Черкаситеплокомуненерго», що є спеціалізованою організацією з виробництва, реалізації та постачання теплової енергії.
Проєкт рішення підготовлений департаментом охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради.
 
 
Директор департаменту                                          Всеволод КУЛЬЧИКОВСЬКИЙ