ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

16.04.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 216-9-рд
Про передачу у комунальну власність зовнішніх інженерних мереж водопостачання та водовідведення до житлового будинку по вул. Козацька, 1/2

              Проєкт рішення
            № 216-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу у комунальну власність зовнішніх інженерних мереж водопостачання та водовідведення до житлового будинку по вул. Козацька, 1/2          
               
                 
Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю будівельна компанія «Перлина Дніпра» (вих. від 09.04.2021 № 310 ) та згоду комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради       (вих. від 24.03.2021 № 1316/04)  щодо передачі на баланс комунального підприємства зовнішні інженерні мережі водопостачання та водовідведення до житлового будинку по вул. Козацька, 1/2, керуючись п. 30 ст. 26 та п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність територіальної           громади м. Черкаси зовнішні інженерні мережі водопостачання та водовідведення до житлового будинку по вул. Козацька, 1/2.
2. Передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації, зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоквартирного житлового будинку по вул. Козацька, 1/2 на баланс комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради, як внесок до статутного капіталу підприємства вартістю 331430,00 (Триста тридцять одна тисяча чотириста тридцять) гривень 00 копійок без ПДВ.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
           
           
 
 

УКРАЇНА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ
ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел/факс.: (0472) 32-02-84, е-mail: depec@ukr.net
 

Пояснювальна записка
до проєкту рішення Черкаської міської ради
«Про передачу у комунальну власність зовнішніх інженерних мереж водопостачання та водовідведення та до житлового будинку по вул. Козацька, 1/2».
 
Нормою ст. 2, ст. 4 Закону України «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб’єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.
Передача на баланс комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради інженерних мереж водопостачання та водовідведення  забезпечить належне їх утримання.
 
Директор департаменту         І.І. Удод