ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент житлово-комунального комплексу

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

09.10.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1801-8-рд
Про розгляд електронної петиції щодо встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту у Південно-Західному районі у м. Черкаси

Проєкт рішення
№ 1801-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про розгляд електронної петиції щодо встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту у Південно-Західному районі у м. Черкаси
 
Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143 та враховуючи вимоги ДСТУ 4123:2006 «Пристрій примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки на вулицях і дорогах», Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Не підтримати електронну петицію Че/1213-еп. щодо встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту у Південно-Західному районі у м. Черкаси.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку,  підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).
 
 
Міський голова А.В.Бондаренко
 
 
 
 
 
 
 
 

УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ
вул. Байди Вишневецького, 36, м. Черкаси, 18000, тел.: (0472) 36-11-35, факс: (0472) 45-21-32






 
 
Депутатам Черкаської
                                                                            міської ради
 
 
Пояснювальна записка
 
«Про розгляд електронної петиції щодо встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту у Південно-Західному районі у м. Черкаси»
Відповідно до вимог ДСТУ 4123:2006 «Пристрій примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки на вулицях і дорогах», пристрій примусового зниження швидкості можна застосовувати в районі розташування дитячих та навчальних закладів, зон масового відпочинку , перед нерегульованими пішохідними переходами, розташованими поза межами перехресть, перед нерегульованими перехрестями за відповідного обґрунтування.
При цьому забороняється встановлювати пристрої примусового зниження швидкості на автомобільних дорогах загального користування поза межами населених пунктів та на магістральних вулицях.
       Згідно до схеми магістральної вуличної мережі в генеральному плані міста Черкаси, вулиці Сумгаїтська та 30 років Перемоги  належить до категорії магістральної вулиць загальноміського значення.
 
Директор департаменту                                                                                            О.О. Яценко
 
 
Погоджено:
 
Отрешко С.В.
 
 
 
 
 
 
Виконавець:
Квітка В.В.
361140
 
 
 
 
 
 
 

 

ДОДАТКИ

1 1801-8-рд 09.10.20 Петиція.pdf Переглянути