ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Новий проєкт

Дата:

20.02.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2517-8-з
Про  скасування  рішення  Черкаської міської ради від 30.11.2017 року № 2- 2751    

Проект рішення
№ 2517-8-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про  скасування  рішення  Черкаської міської ради від 30.11.2017 року № 2- 2751    
З метою виконання завдань по наповненню бюджету розвитку міста, враховуючи інвестиційну привабливість земельних ділянок, відповідно до статей 12, 135-139 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.2 «Положення про   Департамент архітектури та містобудування» Черкаська міська рада  
ВИРІШИЛА:
 
  1. Скасувати  рішення  Черкаської міської ради від 30.11.2017 року № 2- 2751 «Про відмову у включенні до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.30 річчя Перемоги, (біля буд № 27) - орієнтовною площею 0,6  га під розташування автостоянки.
  2. Доручити департаменту архітектури та містобудування підготувати проект рішення: «Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання департаменту архітектури та містобудування дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.30 річчя Перемоги, (біля буд № 27) - орієнтовною площею 0,6  га під розташування автостоянки.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
 
 Міський голова                                                                         А.В. Бондаренко
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення
З метою   включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах( у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.  
 
Підстава: З метою виконання завдань по наповненню бюджету розвитку міста, враховуючи інвестиційну привабливість земельної ділянки підготовлено проект рішення.
Граничний термін прийняття рішення: 10.03.2018.
В оренду  до 15 років.
Під розташування автостоянки.
Функціональне використання: землі   комерції.
 
 
 
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою
 
 
 
 
 
Р.Г. Донець
вик: Алдаганов Р.В.