ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Новий проєкт

Дата:

29.07.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4465-8-з
Про відмову у включенні до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. 30-річчя Перемоги


             
Проект рішення
         № 4465-8-з
       ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про відмову у включенні до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. 30-річчя Перемоги
Розглянувши звернення № 12444-01-025 від 11.06.2019 та враховуючи довідку управління планування та архітектури департаменту архітектури та містобудування від 11.07.2019 № 12967, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Відмовити у включенні до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах, земельну ділянку по вул. 30-річчя Перемоги площею 0,81 га для розміщення промислового виробництва в зв’язку з тим, що відповідно до попереднього основного креслення проекту «Внесення змін до генерального плану міста Черкаси (Актуалізація), наданого розробником ТОВ «Інститут Харківпроект», вищезазначена земельна ділянка належить до території спортивних установ.
  2. Відмовити у наданні департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. 30-річчя Перемоги площею 0,81 га для розміщення промислового виробництва.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради Савіна А.О. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
Міський голова А.В. Бондаренко
 
 


Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
«Про відмову у включенні до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. 30-річчя Перемоги»
 
Враховуючи довідку управління планування та архітектури департаменту архітектури та містобудування від 11.07.2019 № 12967, вирішено відмовити у включенні до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах, земельну ділянку по вул. 30-річчя Перемоги площею 0,81 га для розміщення промислового виробництва в зв’язку з тим, що відповідно до попереднього основного креслення проекту «Внесення змін до генерального плану міста Черкаси (Актуалізація), наданого розробником ТОВ «Інститут Харківпроект», вищезазначена земельна ділянка належить до території спортивних установ.
 
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою
 
 Р.Г. Донець