ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

15.03.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1249-8-рд
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 24.01.2019 №2-3925 «Про затвердження плану розробки проектів регуляторних актів Черкаської міської ради на 2019 рік»

                Проект рішення  
              № 1249-8-рд  
      ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                   
                     
  Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 24.01.2019 №2-3925 «Про затвердження плану розробки проектів регуляторних актів Черкаської міської ради на 2019 рік»            
                   
                     
  Відповідно до ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та на виконання ст.7, 32 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 24.01.2019 №2-3925 «Про затвердження плану розробки проектів регуляторних актів Черкаської міської ради на 2019 рік», а саме доповнити план розробки проектів регуляторних актів пунктами наступного змісту:

п/п
Вид проекту Назва проекту Мета прийняття Строки підготовки проекту Найменування органу та підрозділу відповідального за розробку регуляторного акту
1 2 3 4 5 6
1. Рішення міської ради Про внесення змін та доповнень до рішення Черкаської міської ради від 06.09.2012 №3-1129 «Про порядок оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м.Черкаси» Забезпечення економічного регулювання та формування прозорої і ефективної процедури набуття прав на оренду об’єктів комунальної власності Квітень-червень Департамент економіки та розвитку
2. Рішення міської ради Про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі у розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Черкаси Приведення окремих норм рішення у відповідність до чинного законодавства та розміру пайової участі до середньостатистичних по Україні Березень-червень Департамент економіки та розвитку
 
  1. Доручити департаменту організаційного забезпечення у десятиденний строк після  затвердження цього рішення оприлюднити зміни до плану розробки проектів регуляторних актів на 2019 рік в засобах масової інформації.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку І.І. Удод та постійну комісію міської ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, дерегуляції, бюджету, фінансів, тарифів та регуляторної політики (Тренкін Ю.В.).
 
 
                     
                     
  Міський голова         А.В.Бондаренко  
               
 

 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
«Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради 24.01.2019 №2-3925 «Про затвердження плану розробки проектів регуляторних актів Черкаської міської ради на 2019 рік»
 
 
Відповідно  до ст.7, 32 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” та п.7 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регуляторні органи, затверджують плани діяльності з підготовки ними проектів регуляторних актів на наступний календарний рік. 
План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів повинен містити визначення видів і назв проектів, цілей їх прийняття, строків підготовки проектів, найменування органів та підрозділів, відповідальних за розроблення проектів регуляторних актів.
Затверджені плани діяльності з підготовки проектів регуляторних актів, а також зміни до них, оприлюднюються у десятиденний строк після їх затвердження.
В разі необхідності, зміни до плану вносяться  не пізніше десяти робочих днів з дня початку підготовки проекту  регуляторного акту або з дня внесення проекту на розгляд регуляторного органу, але не пізніше дня оприлюднення цього проекту.
Враховуючи доручення щодо внесення змін до регуляторних актів Черкаської міської ради, що не були включені до плану розробки регуляторних актів на 2019 рік, на розгляд Черкаської міської ради вноситься відповідний проект рішення.
 
 
 
 
Директор департаменту
економіки та розвитку  
         
 
І.І.Удод
           
вик. Фанцетта Л.В.