ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Підготував:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

06.12.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1142-8-рд
Про відновлення функціонування дошкільного навчального закладу №40 по вул. Припортова,10 в м. Черкаси

Проект рішення
№ 1142-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про відновлення функціонування дошкільного навчального закладу №40 по вул. Припортова,10 в м. Черкаси
Керуючись ст. 25, ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  на виконання рішення Черкаського окружного адміністративного суду від 19.07.2018 у справі №823/1385/18 за позовом заступника прокурора Черкаської області до департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської, Черкаської міської ради про визнання бездіяльності протиправною та зобов’язання вчинити дії,  Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відновити функціонування дошкільного навчального закладу №40 по вул. Припортова,10 в м. Черкаси.
2. Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради розробити перелік заходів щодо відновлення функціонування дошкільного навчального закладу №40 по вул. Припортова,10 в м.Черкаси та забезпечити його виконання в термін до 31.08.2023 року.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров`я, материнства, дитинства, сім`ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту.
Міський голова А.В. Бондаренко
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
Про відновлення функціонування дошкільного
 навчального закладу №40 по вул. Припортова,10 
в м. Черкаси

Рішенням Черкаського окружного адміністративного суду від 19.07.2018 у справі №823/1385/18 за позовом заступника прокурора Черкаської області до департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської, Черкаської міської ради про визнання бездіяльності протиправною та зобов’язання вчинити дії,  зобов’язано Черкаську міську раду розглянути на черговому пленарному засіданні сесії питання щодо відновлення функціонування дошкільного навчального закладу  №40, що знаходиться за адресою: м. Черкаси, вул. Припортова,10.
Відповідно до ч. 2 ст. 14 Кодексу адміністративного судочинства України, судові рішення, що набрали законної сили, є обов’язковими до виконання всіма органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими та службовими особами, фізичними і юридичними особами та їх об’єднаннями на всій території України.
Враховуючи вищевикладене та керуючись  ст. 25, ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», прошу прийняти рішення «Про відновлення функціонування дошкільного навчального закладу №40 по вул. Припортова,10 в м. Черкаси».
 
Директор департаменту освіти та гуманітарної політики  
 
Сергій Воронов
вик. Юрко І.В.
37-54-78