ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Доповідач:

Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Підготував:

Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

15.12.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2090-9-рд
Про створення об`єкта благоустрою у м. Черкаси

             
 
Проект рішення  
            № 2090-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
                   
Про створення об`єкта благоустрою у  м.Черкаси            
                 
                   
Відповідно до п. а ст. 12 Земельного Кодексу України, ст. 25, п. 34 та п. 44 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 9 ч. 1 ст. 2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 13 та ст. 20 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи п. 2.2 та п. 2.3 статуту комунального підприємства «Благоустрій», з метою організації об`єктів благоустрою та забезпечення належного їх утримання, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Створити об’єкт благоустрою та надати статус скверу земельній ділянці в межах наданого викопіювання з нанесеними червоними лініями  по бульвару Шевченка біля будівлі № 307.
2. Визначити комунальне підприємство  «Благоустрій» (Нікітін А.В.) балансоутримувачем скверу (для його утримання в належному стані та благоустрою) згідно з викопіюванням з плану міста, що додається.
3. Зобов`язати комунальне підприємство «Благоустрій» (Нікітін А.В.) здійснити дії, направлені на оформлення земельної ділянки новоствореного скверу, відповідно до вимог Земельного кодексу України.
4. Доручити топонімічній комісії при виконавчому комітеті Черкаської міської ради (Тищенко С.О.) розглянути питання щодо найменування скверу.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Сергія Отрешка та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології  (Руслан Батир).
 
                   
                   
Міський голова                Анатолій БОНДАРЕНКО

ДОДАТКИ

1 2090-9-рд 15.12.23 додатки.pdf Переглянути
2 2090-9-рд 15.12.23 пояснювальна запика.pdf Переглянути