ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент житлово-комунального комплексу


Доповідачі:



Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

772-9-рд

Дата реєстрації:

29.11.2022

Проголосовано:

22.12.2022 10:52:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 772-9-рд

 







































































































































Проект рішення
№ 772-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради в новій редакції
Керуючись пунктом 5 статті 57, статтею 78 Господарського Кодексу України, згідно зі статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради від 14.11.2022 № 1164  (вх. №17011-01-18), з метою уточнення розміру статутного капіталу комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради та приведення до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити розмір статутного капіталу комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради у розмірі 97 393 998, 93 грн. (дев’яносто сім мільйонів триста дев’яносто три тисячі дев’ятсот дев’яносто вісім  гривень, 93 копійки).

2. Затвердити Статут комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради в новій редакції згідно з додатком.

3. Директору комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради Марченку Б.А. здійснити реєстрацію Статуту у встановленому порядку.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення Черкаської міської ради від 24.03.2020 № 2-5721 «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради в новій редакції та надання дозволу на внесення змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в ЄДР».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу (Отрешко С.В.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
Міський голова        Анатолій БОНДАРЕНКО



 

 

Пояснювальна записка до

проекту рішення «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектотранс» Черкаської міської ради» в новій редакції»

 

 

 
З метою приведення у відповідність Статуту комунального підприємства «Черкасиелектотранс» Черкаської міської ради до вимог чинного законодавства та в зв’язку із збільшенням статутного капіталу підприємства.

Тому на підставі наведеного вище, прошу депутатів Черкаської міської ради розглянути та прийняти проект рішення Черкаської міської ради «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» в новій редакції»

 

 

 

В.о. директор департаменту                                                    Сергій ОТРЕШКО

 

 

 

 

ДОДАТКИ

1 772-9-рд 29.11.22 додаток (Порівняльна таблиця).pdf Переглянути
2 772-9-рд 29.11.22 додаток (Статут Черкасиелектротранс).pdf Переглянути