ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

479-9-рд

Дата реєстрації:

22.11.2021

Проголосовано:

09.12.2021 11:34:14

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    36
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 479-9-рд































































              Проєкт рішення
            № 479-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
Про розгляд електронної петиції від 14.10.2021 № Че/1617-еп щодо оприлюднення на сайтах теплопостачальних підприємств м. Черкаси або Черкаської міської ради параметрів теплоносія, що подається в багатоквартирні будинки          
               

Відповідно до ст.ст.25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143, керуючись Законом України «Про звернення громадян», враховуючи пропозиції департаменту житлово-комунального комплексу, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:



  1. Електронну петицію від 14.10.2021 № Че/1617-еп щодо зобов’язання ЧТКЕ та ТЕЦ забезпечити оприлюднення в режимі реального часу на їх сайтах  або сайті МВК параметрів теплоносія, що подається в багатоквартирні будинки підтримати частково.

  2. Звернутися до КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради та ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» щодо розміщення на офіційних веб-сайтах підприємств параметрів теплоносія, що подається в багатоквартирні будинки м. Черкаси.

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту житлово-комунального комплексу Яценка О.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).


 
Міський голова         А.В. Бондаренко



 



 
ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно»

 

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго»

 

 

          Звернення

 

         На сайті Черкаської міської ради зареєстровано електронну петицію від 14.10.2021 № Че/1617-еп щодо оприлюднення в режимі реального часу на сайтах КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради та ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» або сайті МВК параметрів теплоносія, що подається в багатоквартирні будинки, яка набрала необхідну кількість підписів.

         Враховуючи дану петицію, велику кількість скарг, що надходять від мешканців міста через незадовільне опалення та низьку температуру гарячої води, з метою інформування населення про реальний стан забезпечення теплом населення міста, пропонуємо оприлюднювати параметри теплоносія на офіційних веб-сайтах підприємств.

 

 











Міський голова         А.В. Бондаренко



 

 

 

 
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення міської ради «Про розгляд електронної петиції

 від 14.10.2021 № Че/1617-еп щодо оприлюднення на сайтах теплопостачальних підприємств м. Черкаси або Черкаської міської ради параметрів теплоносія, що подається в багатоквартирні будинки»

 

Враховуючи, що електронна петиція від 14.10.2021 № Че/1617-еп щодо оприлюднення в режимі реального часу на сайтах КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» та ВП «Черкаська ТЕЦ» або сайті МВК параметрів теплоносія, що подається в багатоквартирні будинки набрала необхідну кількість підписів, з метою інформування населення про реальний стан забезпечення послугами теплопостачання населення міста, пропонуємо надіслати звернення до КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» та ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» з метою розгляду питання щодо оприлюднення на сайтах зазначених вище теплопостачальних підприємств м. Черкаси параметрів теплоносія, що подається в багатоквартирні будинки.

 

 

Директор                                                                              Олександр ЯЦЕНКО

 

 

 

 

ДОДАТКИ

1 479-9-рд 22.11.21 додаток (петиція).pdf Переглянути