ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1284-8-рд

Дата реєстрації:

22.04.2019

Проголосовано:

26.12.2019 12:34:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    5
  • Не голосували
    14
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1284-8-рд






















































































































Проект рішення
1284-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про передачу Черкаській міській громадській організації ветеранів у безоплатне користування майна міської комунальної власності, що розташоване за адресою:       м. Черкаси, вул. Благовісна, 170
          Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 20 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», розглянувши звернення Черкаської міської громадської організації ветеранів щодо безоплатного користування майном міської комунальної власності, що розташоване за адресою:                  м. Черкаси, вул. Благовісна, 170, для здійснення статутних завдань та враховуючи, що метою організації є всебічний захист законних прав та інтересів ветеранів війни та  праці, дітей війни, ветеранів  військової служби, інших силових структур, пенсіонерів, громадян похилого віку, Черкаська міська  рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Передати Черкаській міській громадській організації ветеранів у  безоплатне користування майно міської комунальної власності, а саме: нежитлові приміщення  майнового комплексу площею 39,39 кв.м, що розташовані за адресою: м. Черкаси,   вул. Благовісна, 170.    


           2. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради        (Удод І.І.) укласти договір позички    майна, що є комунальною власністю міста.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію Черкаської міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).

 
 

 
Міський голова А.В. Бондаренко



 







































УКРАЇНА

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ

DEPARTMENT OF ECONOMY AND DEVELOPMENT

18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел/факс.: (0472) 32-02-84, е-mail: depec@ukr.net

 



____________2019 № _______

 

Пояснювальна записка

 

до проекту рішення Черкаської міської ради «Про передачу Черкаській міській громадській організації ветеранів у безоплатне користування майна міської комунальної власності, що розташоване за адресою:

м. Черкаси, вул. Благовісна, 170»

 

Запропонований для розгляду проект рішення розроблено на звернення Черкаської міської громадської організації ветеранів від 27.03.2019 № 17 (вх. ДЕР ЧМР № 69 – 01 – 9 від 28.03.2019) щодо безоплатного користування майном міської комунальної власності, що розташоване за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 170.

Черкаська міська громадська  організація ветеранів діє на підставі статуту Організації ветеранів України, затвердженого 19 листопада 1991 року І з’їздом Організації ветеранів України зі змінами та доповненнями.

Метою організації є всебічний захист законних прав та інтересів ветеранів війни та  праці, учасників бойових дій, дітей війни, ветеранів військової служби, пенсіонерів, громадян похилого віку.

Завдання організації: представлення і захист законних інтересів у державних органах влади щодо виконання передбачених законодавством соціальних прав і пільг членів організації, сприяння поліпшенню медичного обслуговування та медикаментозного забезпечення ветеранів війни, праці, жертв нацистських переслідувань в Україні,  процесу виховання громадян, особливо молодого покоління, в дусі українського патріотизму, відданості національної ідеї, зміцненню державності України і її демократичних засад, проведення благодійницьких заходів, акцій милосердя, розвитку української культури та пропаганда історичної правди про боротьбу українського народу за свою незалежність, виховання готовності захищати свою Батьківщину від внутрішніх і зовнішніх ворогів.  

Враховуючи викладене, пропонуємо передати для безоплатного користування міській організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів м. Черкаси майно, а саме: нежитлові приміщення  площею 39,39 кв.м, що розташовані за адресою: м. Черкаси,   вул. Благовісна, 170 (літ.З-2).    

 

 
Директор департаменту І.І. Удод



 

 



 

ДОДАТКИ

1 1284-8-рд Заперечення.pdf Переглянути