ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Доповідач:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Підготував:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

10.07.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2564-9-рд 
Про затвердження складу та положення молодіжної ради при Черкаській міській раді

Проект рішення
 
 
№ 2564-9-рд  
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про затвердження складу та положення молодіжної ради при Черкаській міській раді
З метою залучення молоді до формування та реалізації органами місцевого самоврядування молодіжної політики на території міста Черкаси,  налагодження конструктивної взаємодії між органами місцевого самоврядування та молодіжною громадськістю міста, відповідно до постанови КМУ від 18.12.2018 № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні ради», керуючись статтями 3, 10, 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», розглянувши протокол установчих зборів для формування складу молодіжної ради при Черкаській міській раді від 01.05.2024 Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1.  Затвердити склад молодіжної ради при Черкаській міській раді згідно з додатком 1.
2.  Затвердити положення про молодіжну раду при Черкаській міській раді згідно з додатком 2.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Черкаської міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Холупняк К. О.).
 
 
 
 
 
Міський голова                                                                  Анатолій БОНДАРЕНКО
 
 
 
 
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про затвердження складу та положення молодіжної ради при Черкаській міській раді»
 
Відповідно до постанови КМУ від 18.12.2018 № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні ради» (далі – Постанова) Черкаською міською радою було прийнято рішення від 18.05.2023 № 41-24 «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 13.01.2021 № 5-314 «Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Молодіжної ради при Черкаській міській раді». Даним рішенням було створено ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування молодіжної ради при Черкаській міській раді» (далі – ініціативна група).
Ініціативною групою було повноцінно проведено підготовку до установчих зборів для формування молодіжної ради при Черкаській міській раді (далі – установчі збори), отримано 47 заяв на участь в установчих зборах і проведено установчі збори 01 травня 2024 року.
В результаті проведених установчих зборів їхніми учасниками було визначено склад молодіжної ради при Черкаській міській раді (далі – молодіжна рада) у кількості 29 чоловік. Також на установчих зборах їхніми учасниками було затверджено положення молодіжної ради.
Відповідно до пункту 1 Постанови просимо рішенням сесії Черкаської міської ради затвердити склад та положення молодіжної ради.
   
 
Директор департаменту                                                                          Богдан БЄЛОВ
 
 
 

ДОДАТКИ

1 2564-9-рд 10.07.24 додатки.pdf Переглянути