ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LX

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

11.07.2024

Підготував:

Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Галузь:

Галузева

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 60-26
Про створення об`єкта благоустрою у м. Черкаси

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Шістдесята  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 11.07.2024   №  60-26          
        м.Черкаси            
                 
Про створення об`єкта благоустрою у м. Черкаси          
                 
Відповідно до п. а ст. 12 Земельного Кодексу України, ст. 25, п. 34 та п. 44 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 9 ч. 1 ст. 2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 13 та ст. 20 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи п. 2.1 статуту комунального підприємства «Дирекція парків», з метою організації об`єктів благоустрою та забезпечення належного їх утримання, на виконання протокольного доручення міської ради від 20.06.2024 № ПД-9-1258, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати статус парку земельній ділянці в межах наданого викопіювання з плану міста Черкаси згідно з додатком по вул. Надпільній (між вул. Смілянська та вул. Свято-Макаріївська) площею 8,7291 га і присвоїти йому назву: «Соборний».
2. Визначити комунальне підприємство  «Дирекція парків» (Шевченко Г.Ю.) балансоутримувачем парку (для його утримання в належному стані та благоустрою) згідно з викопіюванням з плану міста, що додається.
3. Зобов`язати комунальне підприємство «Дирекція парків» (Шевченко Г.Ю.) здійснити дії, направлені на оформлення земельної ділянки по вул. Надпільній (між вул. Смілянська та вул. Свято-Макаріївська) відповідно до вимог Земельного кодексу України.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Сергія Отрешка та та постійну комісію міської ради з питань регламенту, охорони здоров’я та житлово-комунального господарства (Араік Мкртчян).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН