ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент соціальної політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

14.02.2023

Підготував:

Департамент соціальної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 36-6
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 22.08.2019 № 2-4753 «Про утворення центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя», внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 24.04.2017 № 2-1977 «Про перейменування територіального центру соціальної допомоги Соснівського району  м. Черкаси та реорганізацію територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району м. Черкаси»

 
                          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Тридцять  шоста  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 14.02.2023   №  36-6          
        м.Черкаси            
               
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 22.08.2019 № 2-4753 «Про утворення центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя», внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 24.04.2017 № 2-1977 «Про перейменування територіального центру соціальної допомоги Соснівського району                 м. Черкаси та реорганізацію територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району
м. Черкаси»
         
               
Відповідно до підпункту 2 пункту б частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 11 Закону України «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні», Закону України «Про соціальні послуги», з метою забезпечення права осіб з інвалідністю, зокрема внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб, а також осіб з інвалідністю внаслідок війни,  на отримання соціальних послуг, розглянувши пропозиції департаменту соціальної політики, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 22.08.2019  № 2-4753 «Про утворення центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя», внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 24.04.2017 № 2-1977 «Про перейменування територіального центру соціальної допомоги Соснівського району м. Черкаси та реорганізацію територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району   м. Черкаси», а саме:
1.1. Викласти підпункт 1.2. розділу 1 Зальні положення додатку 1 до рішення у такій редакції:
«1.2. Реабілітаційний центр утворено для здійснення комплексу реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку дітей з інвалідністю, дітей віком до трьох років, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності, осіб з інвалідністю, які досягли повноліття, у тому числі осіб з інвалідністю внаслідок війни, внутрішньо переміщених осіб та/або евакуйованих осіб з інвалідністю (далі-Особа); засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження їхньої максимальної незалежності, фізичних, розумових, соціальних здібностей з метою максимальної реалізації особистого потенціалу».
1.2. Доповнити підпункт 5.1.2. для обслуговування відділенням соціальної реабілітації осіб з інвалідністю пункту 5.1. розділу 5 додатку 1 до рішення рядком наступного змісту:
«копія посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни (за наявності)».
2. Оприлюднити це рішення в засобах масової інформації.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Євгенія Данченка та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики  (Катерина Холупняк).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій  ТРЕНКІН