ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

26.01.2023

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Втратив чинність

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 35-9
Про затвердження Статуту комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради» в новій редакції

          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Тридцять  п’ята  сесія
 РІШЕННЯ
Від 26.01.2023   №  35-9
      м.Черкаси
Про затвердження Статуту комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради» в новій редакції
Керуючись пунктом 5 статті 57, статтею 78 Господарського Кодексу України, згідно зі статтею 25 та 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою приведення Статуту комунального підприємства у відповідність з вимогами чинного законодавства та у зв’язку із збільшення суми Статутного капіталу, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити розмір статутного капіталу комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради у розмірі 145 404 002, 52 грн. (сто сорок п’ять мільйонів чотириста чотири тисячі дві  гривні 52 копійки).
2.  Затвердити Статут комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради в новій редакції згідно з додатком.
3. Директору комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради Терьохіну В.О. здійснити реєстрацію Статуту у встановленому порядку.
4. Визнати таким, що втратило чинність рішення Черкаської міської ради від 10.04.2020 № 2-5920 «Про затвердження Статуту комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради» в новій редакції».
5. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу (Отрешко С.В.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 
Секретар міської ради Юрій  ТРЕНКІН
 
 

ДОДАТКИ

1 35-9 26.01.23 додаток (Статут).pdf Переглянути