ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент соціальної політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

22.12.2022

Підготував:

Департамент соціальної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 34-21
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 22.08.2019 № 2-4753 «Про утворення центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя», внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 24.04.2017 № 2-1977 «Про перейменування територіального центру соціальної допомоги Соснівського району м.Черкаси та реорганізацію територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району м.Черкаси»

                          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Тридцять  четверта  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 22.12.2022   №  34-21          
        м.Черкаси            
               
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 22.08.2019 № 2-4753 «Про утворення центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя», внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 24.04.2017 № 2-1977 «Про перейменування територіального центру соціальної допомоги Соснівського району м.Черкаси та реорганізацію територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району м.Черкаси»
 
         
               
 Відповідно до підпункту 2 пункту б частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про соціальні послуги», наказу Міністерства соціальної політики України від 12.07.2016        № 753 «Про затвердження Типового штатного нормативу чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», розглянувши пропозиції департаменту соціальної політики, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 22.08.2019  № 2-4753 «Про утворення центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя», внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 24.04.2017 № 2-1977 «Про перейменування територіального центру соціальної допомоги Соснівського району м. Черкаси та реорганізацію територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району м. Черкаси», а саме:
1.1. Доповнити розділ Апарат центру Переліку посад територіального центру надання соціальних послуг м. Черкаси, не передбачених типовим штатним нормативом чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) додатку 3 до рішення та викласти у такій редакції:
 
 
 
 
 
Структур-ний підрозділ Назва посади Кількість штатних одиниць, передбачених Типовими штатами Кількість штатних одиниць, введених додатково Примітка
Апарат центру
  Перший заступник директора - 1 Посада вводиться додатково до передбачених Типовим штатним нормативом у зв’язку з виробничою необхідністю та збільшенням навантаження в умовах воєнного стану (організація тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, видача гуманітарної допомоги найбільш незахищеним отримувачам соціальних послуг, здійснення підготовки установи до допомоги в евакуації маломобільних одиноких жителів міста та облаштування стаціонарного пункту розміщення цієї категорії осіб у територіальному центрі тощо) замість вивільнення у відділі бухгалтерського обліку та звітності посади заступника головного бухгалтера
 
       
 1.2. Виключити із розділу Відділ бухгалтерського обліку та звітності Переліку посад територіального центру надання соціальних послуг м.Черкаси, не передбачених типовим штатним нормативом чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) додатку 3 до рішення посаду заступника головного бухгалтера.
 1.3. Доповнити розділ Відділ бухгалтерського обліку та звітності Переліку посад територіального центру надання соціальних послуг м.Черкаси, не передбачених типовим штатним нормативом чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) додатку 3 до рішення та викласти у такій редакції:
 
Структур-ний підрозділ Назва посади Кількість штатних одиниць, передбачених Типовими штатами
 
 
Кількість штатних одиниць, введених додатково Примітка
 
 
Відділ бухгалтерського обліку та звітності
  Провідний фахівець із публічних закупівель - 0,5 Посада вводиться додатково до передбачених Типовим штатним нормативом у зв’язку з виробничою  необхідністю замість вивільнення у відділенні денного перебування № 2 посади педагога соціального
 
        
 1.4. Виключити із розділу Відділення денного перебування № 2 Переліку посад територіального центру надання соціальних послуг м.Черкаси, не передбачених типовим штатним нормативом чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) додатку 3 до рішення посаду педагога соціального.
        2. Оприлюднити це рішення в засобах масової інформації.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Євгенія Данченка та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Холупняк К.О.).
 
                 
Міський голова     Анатолій БОНДАРЕНКО