ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

22.12.2022

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 34-18
Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Другий  Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” в новій редакції

                          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Тридцять  четверта  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 22.12.2022   №  34-18          
        м.Черкаси            
               
Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Другий  Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” в новій редакції          
               
 Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, та з метою приведення статутних документів до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити розмір статутного капіталу комунального некомерційного підприємства “Другий Черкаський  міський центр первинної медико-санітарної допомоги” у розмірі 8603500,00 гривень 00 коп. (вісім мільйонів шістсот три тисячі п'ятсот гривен 00 копійок).
2. Затвердити Cтатут комунального некомерційного підприємства “Другий Черкаський  міський центр первинної медико-санітарної допомоги” в новій редакції згідно з додатком.
3. Уповноважити керівника комунального некомерційного підприємства “Другий Черкаський  міський центр первинної медико-санітарної допомоги”, після прийняття рішення, подати на реєстрацію Статут відповідно до чинного законодавства.
4. Визнати таким, що втратили чинність, рішення Черкаської міської ради від 26.01.2021 № 3-23 “Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Другий  Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” в новій редакції”.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Кульчиковського В.Е. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).
 
                 
Міський голова     Анатолій БОНДАРЕНКО
 
 

ДОДАТКИ

1 34-18 22.12.22 додаток (Статут ЦПМСД).pdf Переглянути