ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

22.12.2022

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Втратив чинність

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 34-24
Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради в новій редакції

          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Тридцять  четверта  сесія
 РІШЕННЯ
Від 22.12.2022   №  34-24
      м.Черкаси
Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради в новій редакції
 
 Керуючись пунктом 5 статті 57, статтею 78 Господарського Кодексу України, згідно зі статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради від 14.11.2022 № 1164 (вх. №17011-01-18), з метою уточнення розміру статутного капіталу комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради та приведення до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити розмір статутного капіталу комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради у розмірі 97 393 998, 93 грн. (дев’яносто сім мільйонів триста дев’яносто три тисячі дев’ятсот дев’яносто вісім  гривень, 93 копійки).
2.Затвердити Статут комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради в новій редакції згідно з додатком.
3. Директору комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради Марченку Б.А. здійснити реєстрацію Статуту у встановленому порядку.
4. Визнати таким, що втратило чинність рішення Черкаської міської ради від 24.03.2020 № 2-5721 «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради в новій редакції та надання дозволу на внесення змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в ЄДР».
5. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу (Отрешко С.В.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 
Міський голова Анатолій БОНДАРЕНКО
 
 

ДОДАТКИ

1 34-24 22.12.22 додаток (Статут Черкасиелектротранс).pdf Переглянути