ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

01.12.2022

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Втратив чинність

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 33-11
Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня” в новій редакції

          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Тридцять  третя  сесія
РІШЕННЯ
Від 01.12.2022   №  33-11
      м.Черкаси
Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня” в новій редакції
 
 Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою приведення статутних документів до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити розмір статутного капіталу комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня” у розмірі 9605960  гривень 00 коп. (дев'ять мільйонів шістсот п'ять тисяч дев'ятсот шістдесят гривень 00 копійок).
2. Затвердити Cтатут комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня” в новій редакції згідно з додатком.
3. Уповноважити керівника комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня”, після прийняття рішення, подати на реєстрацію Статут відповідно до чинного законодавства.
       4. Визнати таким, що втратило чинність рішення Черкаської міської ради від 25.02.2021 № 4-8 “Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня”  в новій редакції”.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Всеволода Кульчиковського  та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тимофій Тронц).
 
Секретар міської ради Юрій ТРЕНКІН
 
 

ДОДАТКИ

1 33-11 01.12.22 з додатком (статут)doc.pdf Переглянути