ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

15.11.2022

Підготував:

Департамент "Центр надання адміністративних послуг"

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 31-26
Про відмову в наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Сержанта Волкова (перспективна адреса № 160) громадянину Захлестуну В.М. (вільна земельна ділянка, учасника АТО)

                          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Тридцять  перша  сесія
РІШЕННЯ
                 
Від 15.11.2022   №  31-26          
        м.Черкаси            
               
Про відмову в наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Сержанта Волкова (перспективна адреса № 160) громадянину Захлестуну В.М. (вільна земельна ділянка, учасника АТО)          
               
 Розглянувши заяву громадянина Захлестуна В.М., учасника антитерористичної операції, про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану» від 24 березня 2022 року № 2145-ІХ, керуючись статтями 12, 118, 121, 122, 123 Земельного кодексу України та ст. 26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Захлестуну Володимиру Михайловичу по вул. Сержанта Волкова (перспективна адреса № 160) (див. викопіювання з плану міста від 20.01.2022) орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) до закінчення дії воєнного стану в Україні.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Віктор Панченко) та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).
 
 
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН