ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

26.01.2023

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 35-43
Про надання КП «ДИРЕКЦІЯ ПАРКІВ» дозволу на розроблення документації із землеустрою в районі вул. Лісова Просіка та   автодороги Н-16 (парк «Лісова пісня»)

 
                          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Тридцять  п`ята  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 26.01.2023   №  35-43          
        м.Черкаси            
               
Про надання КП «ДИРЕКЦІЯ ПАРКІВ» дозволу на розроблення документації із землеустрою в районі вул. Лісова Просіка та   автодороги Н-16 (парк «Лісова пісня»)          
               
Розглянувши заяву КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДИРЕКЦІЯ ПАРКІВ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи від 23.10.2018 № 2-3716 «Про організацію об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення на території парку «Лісова пісня», відповідно до якого майновий комплекс «Лісова пісня» перебуває в господарському віданні комунального підприємства «Дирекція паків» Черкаської міської ради, рішення Черкаської обласної ради від 05.03.2019 № 29-48/VII «Про території та об’єкти природно-заповідного фонду області», витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 02.06.2022 № 01-06/12515, відповідно до статей 12, 79-1, 83, 92, 123, 125 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ДИРЕКЦІЯ ПАРКІВ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ – 21368856) дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною загальною площею 6,7500 га в постійне користування в районі вул. Лісова Просіка та автодороги Н-16 під парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення парк «Лісова пісня».
На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження земле-користування, а саме:
-  пов’язані із розміщенням частини земельної ділянки в охоронній зоні навколо інженерних комунікацій;
- пов’язані із розташуванням земельної ділянки у заповідній території «Черкаські берегові схили»;
- пов’язані із розташуванням частини земельної ділянки в санітарно-захисній зоні від АЗС;
- пов’язані із розташуванням частини земельної ділянки в санітарно-захисній зоні від комунально-складських підприємств на частині земельної ділянки.
2. В процесі здійснення заходів із землеустрою необхідно врахувати нормативні розміри охоронних зон та обмежень у їх використанні, що встановлені чинним законодавством та повідомити про такі обмеження замовника і балансоутримувача інженерних мереж, інформацію про що зазначити у документації із землеустрою.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій  ТРЕНКІН