ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

06.10.2022

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 30-71
Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Героїв Холодного Яру (біля будівлі № 74)

          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Тридцята  сесія
 РІШЕННЯ
Від 06.10.2022   №  30-71
      м.Черкаси
Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Героїв Холодного Яру (біля будівлі № 74)
З метою виконання завдань по наповненню бюджету у міста Черкаси, враховуючи рішення Черкаської міської ради від 14.07.2022 № 26-91, лист від 01.08.2022 № 11004-01-25, витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 29.07.2022 № 3017, протокольне доручення  Черкаської міської ради від 06.10.2022 № ПД-9-937, відповідно до статей 12, 134-139 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Включити до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), земельну ділянку орієнтовною площею 2,28 га по вул. Героїв Холодного Яру (біля будівлі № 74) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
2. Надати департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,28 га по вул. Героїв Холодного Яру (біля будівлі № 74) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
Відповідно до витягу з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 29.07.2022 № 3017 та містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану міста Черкаси (Актуалізація)», затвердженої рішенням Черкаської міської ради від 13.05.2021 № 5-318, вищезазначена земельна ділянка належить до території комунально-складських підприємств. На вищезазначену земельну ділянку відсутні містобудівні обмеження. Містобудівні потреби відповідають діючій містобудівній документації міста Черкаси/
3. Доручити департаменту архітектури  та містобудування Черкаської міської ради укласти відповідний договір на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Віктор Панченко) та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).
Секретар міської ради                 Юрій  ТРЕНКІН