ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

29.09.2022

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 30-5
Про надання згоди на передачу у комунальну власність Черкаської міської територіальної громади станцій супутникового зв’язку «Starlink»

          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Тридцята  сесія
 РІШЕННЯ
Від 29.09.2022   №  30-5
      м.Черкаси
Про надання згоди на передачу у комунальну власність Черкаської міської територіальної громади станцій супутникового зв’язку «Starlink»
Відповідно до п.51 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.4, ст.7 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», розглянувши листи Міністерства охорони здоров’я України від 26.07.2022 №28/16783/2-22 і Управління охорони здоров’я Черкаської обласної державної адміністрації від 30.08.2022 №3284/02/12-01-18, з метою забезпечення сталої роботи медичних закладів, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду на безоплатну передачу у комунальну власність Черкаської міської територіальної громади станцій супутникового зв’язку «Starlink», що належать до державної власності, з подальшою передачею на баланс комунальному некомерційному підприємству «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини» і комунальному некомерційному підприємству «Черкаська міська інфекційна лікарня». Взяти на себе зобов’язання використовувати станції супутникового зв’язку «Starlink» за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Тищенка та на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тимофій Тронц).
Секретар міської ради   Юрій  ТРЕНКІН