ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Управління інформаційної політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

18.08.2022

Підготував:

Управління інформаційної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    34
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 28-15
Про передачу з балансу органу самоорганізації населення комітет мікрорайону «Лісовий» на баланс КП «Благоустрій» об’єктів культурного та спортивного призначення

                          
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
      Двадцять  восьма  сесія      
РІШЕННЯ
                 
Від 18.08.2022   №  28-15          
        м.Черкаси            
               
Про передачу з балансу органу самоорганізації населення комітет мікрорайону «Лісовий» на баланс КП «Благоустрій» об’єктів культурного та спортивного призначення          
               
Відповідно до п. 31 ч. 1 ст. 26, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Черкаси» та від 23.12.2021 № 16-36 «Про визначення терміну повноважень органам самоорганізації населення міста Черкаси», п. 5 доручення секретаря Черкаської міської ради від 04.05.2022 № 45-Д та з метою належного утримання майна територіальної громади, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Безоплатно передати з балансу органу самоорганізації населення комітет мікрорайону «Лісовий» на баланс комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради дитячий та спортивний майданчики між будинками по вул. Генерала Момота 1,3,5,7, для подальшого управління, обслуговування та благоустрою.
  2. Безоплатно передати з балансу органу самоорганізації населення комітет мікрорайону «Лісовий» на баланс комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради спортивний майданчик по вул. Олексія Панченка, 7, для подальшого управління, обслуговування та благоустрою.
  3. Департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради передбачити кошти в бюджеті територіальної громади міста Черкаси для здійснення КП "Благоустрій" Черкаської міської ради оцінки балансової (залишкової) вартості переданого майна.
  4. КП "Благоустрій" Черкаської міської ради, після виділення коштів з бюджету територіального громади міста Черкаси коштів, здійснити оцінку балансової (залишкової) вартості переданого майна та поставити його на баланс підприємства.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на управління інформаційної політики Черкаської міської ради, департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, та екології (Руслан Батир).
                 
Міський голова           Анатолій БОНДАРЕНКО