ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

18.08.2022

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 28-105
Про надання  дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка»

                          
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
      Двадцять  восьма  сесія      
       РІШЕННЯ      
                 
Від 18.08.2022   №  28-105          
        м.Черкаси            
               
Про надання  дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка»          
               
Відповідно до п.1 п.5 ст. 60, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013   №3 - 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м.Черкаси», розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка» та враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради, Черкаська міська рада,
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства  «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка» - комплекс рентгенівський діагностичний «МЕДИКС», рік випуску – 2013, первісна вартість - 1 500 000 гривень.
2. Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством, залишити у розпорядженні  комунального некомерційного підприємства  «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка». Вісімдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів золото, та п’ятдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів срібло, перерахувати до міського бюджету.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Всеволода Кульчиковського  та постійну комісію з питань охорони здоров’я (Тимофій Тронц).
 
 
                 
Міський голова           Анатолій БОНДАРЕНКО