ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

18.08.2022

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 28-38
Про поновлення громадянам Якуніну Б.С., Якуніній Н.Є., Якуніну С.Б., Дувінській Г.Б., Дувінському Д.О. договорів оренди земельних ділянок по вул. Богдана Хмельницького, 26 (лишки в межах існуючого домоволодіння)

                          
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
      Двадцять  восьма  сесія      
       РІШЕННЯ      
                 
Від 18.08.2022   №  28-38          
        м.Черкаси            
                 
Про поновлення громадянам Якуніну Б.С., Якуніній Н.Є., Якуніну С.Б., Дувінській Г.Б., Дувінському Д.О. договорів оренди земельних ділянок по вул. Богдана Хмельницького, 26 (лишки в межах існуючого домоволодіння)          
               
Розглянувши заяву громадян Якуніна Б.С., Якуніної Н.Є., Якуніна С.Б., Дувінської Г.Б., Дувінського Д.О. щодо поновлення договору оренди землі, відповідно до статей 12, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 33 Закону України “Про оренду землі” та статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Поновити громадянам Якуніну Борису Сергійовичу, Якуніній Наталії Євгеніївні, Якуніну Сергію Борисовичу, Дувінській Ганні Борисівні, Дувінському Денису Олександровичу договори оренди земельних ділянок по вул. Богдана Хмельницького, 26 загальною площею 0,0601 га: з них площею 0,0260 га (кадастровий номер 7110136400:02:003:0033) та площею 0,0341 га (кадастровий номер 7110136400:02:003:0034) на 5 років для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
2. Громадянам, яким передано земельну ділянку в оренду укласти договір оренди землі з Черкаською міською радою протягом двох місяців з дати прийняття рішення.
3. Контроль за укладенням договору оренди землі з Черкаською міською радою та державною реєстрацією права оренди покласти на управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.
4. Головному управлінню Держгеокадастру в Черкаській області, в разі нездійснення громадянкою дій, направлених на укладання договору оренди землі протягом двох місяців з дати прийняття рішення, вжити відповідних заходів по усуненню порушень законності користування земельною ділянкою.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).
 
 
                 
Міський голова      Анатолій БОНДАРЕНКО