ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

14.07.2022

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 26-93
Про надання КП «БЛАГОУСТРІЙ» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Пацаєва, навпроти будинків № 22, № 24 (сквер) вільна земельна ділянка)

                          
  ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА  
   Двадцять  шоста  сесія   
       РІШЕННЯ      
                 
Від 14.07.2022   №  26-93          
        м.Черкаси            
               
Про надання КП «БЛАГОУСТРІЙ» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Пацаєва, навпроти будинків № 22, № 24 (сквер) вільна земельна ділянка)          
               
Розглянувши заяву КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БЛАГОУСТРІЙ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, рішення Черкаської міської ради від 23.12.2021 № 16-31 «Про створення об’єктів благоустрою у м. Черкаси» відповідно до якого по вул. Пацаєва, навпроти будинків № 22, № 24 створено сквер, який  перебуває в господарському віданні КП «БЛАГОУСТРІЙ», витяг
з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 09.02.2022 № 01-06/5691, відповідно до статей 12, 83, 92, 123, 125 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БЛАГОУСТРІЙ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  (код ЄДРПОУ – 36701792) дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2612 га в постійне користування по вул. Пацаєва, навпроти будинків № 22, № 24 під сквер.
На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження землекористування, пов’язані із охороною зоною навколо інженерних комунікацій.
2. В процесі здійснення заходів із землеустрою необхідно врахувати нормативні розміри охоронних зон та обмежень у їх використанні, що встановлені чинним законодавством та повідомити про такі обмеження замовника
і балансоутримувача інженерних мереж, інформацію про що зазначити
у документації із землеустрою.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).
 
 
                 
Секретар міської ради                        Юрій  ТРЕНКІН