ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

29.09.2022

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 30-31
Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Менделєєва (біля будинку № 14/2) громадянину Пацьорі О. С. (вільна земельна ділянка, учасник АТО, інвалід 2 групи)

                          
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
      Тридцята  сесія      
       РІШЕННЯ      
                 
Від 29.09.2022   №  30-31          
        м.Черкаси            
               
Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Менделєєва (біля будинку № 14/2) громадянину Пацьорі О. С. (вільна земельна ділянка, учасник АТО, інвалід 2 групи)          
               
Розглянувши заяву громадянина Пацьори О. С., учасника антитерористичної операції, інваліда 2 групи, про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, враховуючи витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 24.11.2021 № 62498, керуючись статтями 12, 118, 121, 122, 123 Земельного кодексу України та ст. 26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Відмовити у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Пацьорі Олександру Сергійовичу по вул. Менделєєва (біля будинку № 14/2) (див. викопіювання з плану міста від 19.11.2021) орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), керуючись ч. 7 ст. 118 Земельного кодексу України, враховуючи невідповідність місця розташування земельної ділянки вимогам містобудівної документації міста Черкаси.
Згідно витягу з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 24.11.2021 № 62498 та згідно з містобудівною документацією «Внесення змін до генерального плану міста Черкаси (Актуалізація)», затвердженою рішенням Черкаської міської ради від 13.05.2021 № 5-318 на земельну ділянку по вул. Менделєєва (біля будинку № 14/2) (див. викопіювання з плану міста від 19.11.2021) наявні містобудівні обмеження:
- реалізація містобудівної документації (зелені насадження загального користування);
- охоронна зона навколо інженерних комунікацій;
- заповідна територія «Черкаські берегові схили».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).
                 
Секретар міської ради                     Юрій  ТРЕНКІН