ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

03.02.2022

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 18-90
Про відмову в наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по пров. Західному, 24 громадянину Вовкодаву С.В. (вільна земельна ділянка, учасник АТО, інвалід 2 групи)

                      
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
      Вісімнадцята   сесія      
      РІШЕННЯ      
                 
Від 03.02.2022   №  18-90          
        м.Черкаси            
               
Про відмову в наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по пров. Західному, 24 громадянину Вовкодаву С.В. (вільна земельна ділянка, учасник АТО, інвалід 2 групи)
 
         
               
Розглянувши заяву громадянина Вовкодава С.В., учасника антитерористичної операції, інваліда 2 групи, про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, за пропозицією депутатів Черкаської міської ради та на виконання протокольного доручення ПД-9-841 від 03.02.2022, керуючись статтями 12, 118, 121, 122, 123 Земельного кодексу України та ст. 26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити в  наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Вовкодаву Святославу Володимировичу по пров. Західному, 24 (див. викопіювання з плану міста від 18.01.2022) орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).
 
                 
Секретар міської ради                        Юрій  ТРЕНКІН