ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

03.02.2022

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    10
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 18-86
Про відмову в наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Менделєєва,2/5 громадянину Чередниченку С.В. (вільна земельна ділянка, учасник АТО)

                     
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
      Вісімнадцята   сесія      
      РІШЕННЯ      
                 
Від 03.02.2022   №  18-86          
        м.Черкаси            
               
Про відмову в наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Менделєєва,2/5 громадянину Чередниченку С.В. (вільна земельна ділянка, учасник АТО)
 
         
               
Розглянувши заяву громадянина Чередниченка С.В., учасника антитерористичної операції, про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, за пропозицією депутатів Черкаської міської ради та на виконання протокольного доручення ПД-9-837 від 03.02.2022, керуючись статтями 12, 118, 121, 122, 123 Земельного кодексу України та ст. 26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити в  наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Чередниченку Сергію Васильовичу по вул. Менделєєва, 2/5 (див. викопіювання з плану міста від 17.08.2021) орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
 
2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).
 
                 
Секретар міської ради                        Юрій  ТРЕНКІН