ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

03.02.2022

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 18-14
Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Генерала Коротєєва, 11-а громадянці Коваленко І.В. (існуюче домоволодіння)

                     
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
      Вісімнадцята   сесія      
      РІШЕННЯ      
                 
Від 03.02.2022   №  18-14          
        м.Черкаси            
               
Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Генерала Коротєєва, 11-а громадянці Коваленко І.В. (існуюче домоволодіння)
 
         
               
Розглянувши заяву громадянки Коваленко І.В. про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, за пропозицією депутатів Черкаської міської ради та на виконання протокольного доручення ПД-9-821 від 03.02.2022, враховуючи витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 29.06.2021 № 01-04/24917, керуючись статтями 12, 118, 121, 122, 123, 134 Земельного кодексу України та ст.26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Коваленко Інні Вікторівні по вул. Генерала Коротєєва, 11а (див. викопіювання з плану міста від 23.06.2021):
1.1. Земельну ділянку орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.2. Земельну ділянку орієнтовною площею 0,0177га в оренду на 49 років для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
2. Враховуючи витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 22.06.2021 № 01-02/6728 та згідно з містобудівною документацією «Внесення змін до генерального плану міста Черкаси (Актуалізація)», затвердженою рішенням Черкаської міської ради від 13.05.2021 № 5-318 на земельну ділянку по вул. Генерала Коротєєва, 11а наявні містобудівні обмеження:
- реалізація містобудівної документації на частині земельної ділянки (територія вулично-дорожньої мережі (1%).
Земельна ділянка потрапляє в підтоплені території з підвищеним рівнем грунтових вод (0,5-3,0 м).
 
 
 
3. Розробнику документації із землеустрою в процесі землевпорядного проєктування врахувати:
- дані Державного земельного кадастру;
- що вільна від капітальної забудови частина земельної ділянки, яка потрапляє у зону перспективного розширення вулиці, не може бути передана у приватну власність для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
- що документація із землеустрою передається сертифікованими інженерами-землевпорядниками до Черкаської міської ради перед затвердженням в електронному вигляді у форматі shape-файл (*shp) в місцевій системі координат міста Черкаси та в УСК-2000 після створення відповідного трансформаційного поля в системі містобудівного кадастру.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).
 
                 
Секретар міської ради                        Юрій  ТРЕНКІН