ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

20.01.2022

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 17-13
Про розгляд електронної петиції від 24.11.2021  №Че/1653-еп та організацію об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення на території парку «Співоче поле»

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сімнадцята  сесія
РІШЕННЯ
Від 20.01.2022   №  17-13
      м.Черкаси
Про розгляд електронної петиції від 24.11.2021  №Че/1653-еп та організацію об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення на території парку «Співоче поле»
Відповідно до п. «і» ст. 15, ст. 60 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», ст. ст. 19, 50 Земельного кодексу України, на підставі п. 37 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою створення місць для відпочинку громадян та територій, що підлягають особливій охороні, збереження цінних природних комплексів, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Підтримати електронну петиції від 21.11.2021 № Че/1653-еп «Про створення екопарку «Співоче поле» в мікрорайоні «Дахнівка» на перетині вулиць Братів Савченків та Набережної».
  2. Надати статус парку земельній ділянці в межах наданого викопіювання згідно з додатком 1 на перетині вул. Набережної та вул. Братів Савченків орієнтовною площею 2,5 га і присвоїти йому назву: «Співоче поле».
  3. Здійснити організацію об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення на території парку «Співоче поле» в межах наданого викопіювання згідно з додатком 1.
  4. Передати парк «Співоче поле» в господарське відання комунальному підприємству «Дирекція парків».
  5. Зобов`язати комунальне підприємство «Дирекція парків» здійснити дії, направлені на оформлення земельної ділянки на перетині вул. Набережної та вул. Братів Савченків, відповідно до вимог Земельного кодексу України.
  6. Надати копію цього рішення та клопотання до державного органу, уповноваженого проводити їх попередній розгляд (додаток 2), з метою підготовки проекту рішення Черкаської обласної ради щодо оголошення території парку «Співоче поле» парк-пам’яткою садово-паркового мистецтва місцевого значення.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Анатолія  Бондаренка та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Руслан Батир). 
Секретар міської ради Юрій ТРЕНКІН

ДОДАТКИ

1 17-13 20.01.22 додаток.pdf Переглянути