ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

23.12.2021

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 16-77
Про поновлення договору оренди землі громадянці Дубровній А. І. по вул. Верхній Горовій, 110 (лишки в межах існуючого домоволодіння)

               
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
      Шістнадцята    сесія      
      РІШЕННЯ      
                 
Від 23.12.2021   №  16-77          
        м.Черкаси            
               
Про поновлення договору оренди землі громадянці Дубровній А. І. по вул. Верхній Горовій, 110 (лишки в межах існуючого домоволодіння)          
               
Розглянувши заяву громадянки Дубровної А. І. щодо поновлення договору оренди землі, за пропозицією депутатів Черкаської міської ради та на виконання протокольного доручення ПД-9-768 від 23.12.2021, відповідно до статей 12, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 33 Закону України “Про оренду землі” та статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Поновити громадянці Дубровній Анастасії Іванівні  договір оренди землі по вул. Верхній Горовій, 110 площею 0,0156 га (кадастровий номер 7110136400:01:008:0206) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
2. Громадянці, якій передано земельну ділянку в оренду укласти договір оренди землі з Черкаською міською радою протягом двох місяців з дати прийняття рішення.
3. Контроль за укладенням договору оренди землі з Черкаською міською радою та державною реєстрацією права оренди покласти на управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.
4. Головному управлінню Держгеокадастру в Черкаській області, в разі нездійснення громадянином дій, направлених на укладання договору оренди землі протягом двох місяців з дати прийняття рішення, вжити відповідних заходів по усуненню порушень законності користування земельною ділянкою.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).
 
 
                 
Секретар міської ради         Юрій ТРЕНКІН