ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LI

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

22.12.2023

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 51-34
Про надання дозволу комунальному підприємству теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго»  Черкаської міської ради на отримання кредиту

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
П’ятдесят перша  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 22.12.2023   №  51-34          
        м.Черкаси            
                 
Про надання дозволу комунальному підприємству теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго»  Черкаської міської ради на отримання кредиту          
               
Відповідно до пункту 31 частини першої статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 6.5 чинного Статуту комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради, а також враховуючи звернення КПТМ «Черкаситеплокомуненерго», з метою забезпечення комунального підприємства транспортними засобами,   Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству теплових мереж  «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради (код ЄДРПОУ 02082522) на отримання кредиту в ПАТ «МТБ БАНК» на придбання основних засобів на наступних умовах:
1.1. Валюта та сума (обсяг) кредиту - не більше 10 000 000,00 (Десяти мільйонів)  гривень 00 копійок.
1.2. Строк, на який надається кредит: не менше 72 місяців.
1.3. Відсоткова ставка – за  державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%», що реалізується Урядом України не більше 9,00 (Дев’ять цілих) процентів річних в гривні. а у випадках передбачених державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» та/або умовами кредитного договору в будь-якому випадку не більше 30,00 (Тридцяти) процентів річних в гривні.
1.4. Відсоткова ставка – поза державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%», що реалізується Урядом України не більше 25,00 (Двадцять п’ять цілих) процентів річних в гривні.
1.5. Комісія (разова) за проведення розрахунків по поточному рахунку, пов’язаних з кредитуванням – до 1,5% (до однієї цілої  п’ять десятих) процента від суми фінансування.
1.6. Графік погашення тіла кредиту – з першого місяця фінансування.
1.7. Сплата відсотків - щомісячно.
1.8. Дозволити  передачу в заставу під отриманий кредит  транспортні засоби, які будуть придбані за кошти цього кредиту.
1.9. Погашення кредиту та відсотків за користування кредитними коштами здійснюється за рахунок коштів комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на в.о. директора департаменту житлово-комунального комплексу Андрія Наумчука та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Тищенка.
 
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН