ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

12.01.2024

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 52-1
Про надання згоди на передачу укриттів модульного типу у власність територіальної громади міста Черкаси

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
П’ятдесят  друга  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 12.01.2024   №  52-1          
        м.Черкаси            
                 
Про надання згоди на передачу укриттів модульного типу у власність територіальної громади міста Черкаси          
               
Розглянувши звернення Черкаської обласної військової адміністрації від 13.11.2023 №26331/01/01-58 та від 23.11.2023 №27424/01/01-58 та пропозиції управління цивільного захисту Черкаської міської ради від 29.11.2023 №19650-01-15 стосовно передачі із спільної власності територіальних громад області в особі Черкаської обласної військової адміністрації у власність територіальної громади міста Черкаси 14 укриттів модульного типу, керуючись ст.49 Конституцією України, п.30 ст.26 та п.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду на передачу із спільної власності територіальних громад області в особі Черкаської обласної військової адміністрації у власність територіальної громади міста Черкаси 14 укриттів модульного типу, згідно з додатком.
2. Після передачі у власність територіальної громади міста Черкаси передати з балансу Департаменту цивільного захисту оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Черкаської державної адміністрації на баланс комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради укриття модульного типу за адресою: с. Сокирно, вул. Лісова, 12.
3. Після передачі у власність територіальної громади міста Черкаси передати з балансу Департаменту цивільного захисту оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Черкаської державної адміністрації на баланс комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради укриття модульного типу за адресою: м. Черкаси, вул. Прикордоника Лазаренка, 7 (2 місця); просп. Перемоги (виїзд з торгового центру «Епіцентр»); просп. Перемоги (2 місця торгового центру «Епіцентр») та вул. Володимира Ложешнікова, 7 (автостанція №2).
4. Після передачі у власність територіальної громади міста Черкаси передати з балансу Департаменту цивільного захисту оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Черкаської державної адміністрації на баланс комунальному підприємству «Дирекція парків» Черкаської міської ради укриття модульного типу за адресою: м. Черкаси, вул. Козацька, 10; вул. Козацька навпроти будинку №9/1; вул. Дахнівська (парк «Сосновий Бір») та на розі вул. Самійла Кішки та вул. Чіковані (парк «Хіміків»).
5. Після передачі у власність територіальної громади міста Черкаси передати з балансу Департаменту цивільного захисту оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Черкаської державної адміністрації на баланс комунальному підприємству теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради укриття модульного типу за адресою: м. Черкаси, вул. Євгена Кухарця, 12; вул. Хрещатик, 84 та вул. Івана Мазепи, 117.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. тапостійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Абрамова К.С.).
  
                 
Міський голова     Анатолій БОНДАРЕНКО