ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Агапова Олена Михайлівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVIII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

23.11.2023

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 48-35
Про звернення Черкаської міської ради до Черкаської обласної прокуратури 

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок  восьма  сесія
 РІШЕННЯ
Від 23.11.2023   №  48-35
      м.Черкаси
Про звернення Черкаської міської ради до Черкаської обласної прокуратури 
 
Відповідно до статті 25, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Направити звернення Черкаської міської ради до Черкаської обласної прокуратури щодо привласнення залізничної колії № 21 Черкаської філії МППЖТ (додається).
 
Секретар міської ради Юрій ТРЕНКІН
 
Черкаська обласна прокуратура
 
 
Звернення
Черкаської міської ради
 
 
До Черкаської міської ради звернулось керівництво ТОВ «Магазин Будівельник і К» щодо факту привласнення залізничної колії №21 Черкаської філії МППЖТ, яку було введено в експлуатацію 15.12.1993 року, про що свідчать відповідні документи.
         26.04.1994 року між управлінням приватизації комунального майна Черкаської державної адміністрації та товариством покупців членів трудового колективу Черкаського державного комунального торгово-виробничого підприємства «Магазин «Строитель» був укладений договір купівлі-продажу державного майна, офіційно посвідчений нотаріусом. Згідно з договором у власність було придбано цілісний майновий комплекс, що включає в себе всі активи і пасиви , рухоме та нерухоме майно, столярний цех, огорожу, відмостку та залізничну колію ІІ,  за адресою: м.Черкаси, вул.Чигиринська 569/1 та вул.Першотравнева, 74.
20.06.2005 року загальними зборами засновників КТВП магазин «Строитель» прийнято рішення про реорганізацію шляхом приєднання до ТОВ «Будівельник і К», а тому згідно з передавальним актом на баланс  ТОВ перейшли всі активи, капітал, зобов’язання.
19.03.2005 року було укладено договір купівлі-продажу згідно з яким частина під’їзної колії довжиною 151,5м переходить у власність ТОВ «Сигнум», а частина колії довжиною 444 м залишається у власності ТОВ «Будівельник і К», про що було підписано акт обома представниками товариств 03.04.2007р.
Тож, у зв’язку в вищевикладеним, на основі звернення ТОВ «Будівельник і К», просимо вжити відповідних заходів стосовно ТОВ «Сигнум» та притягнути до кримінальної відповідальності  за фактом привласнення залізничної колії №21 Черкаської філії МППЖТ у встановлений законодавством спосіб.
 
 
Від імені Черкаської міської ради
 
Секретар міської ради                                                                                Юрій ТРЕНКІН