ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LV

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

04.04.2024

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 55-224
Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Ольги Чемерис громадянці Спіріній А.М. (земельні ділянки що перебувають в оренді)

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
П’ятдесят  п’ята  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 04.04.2024   №  55-224          
        м.Черкаси            
                 
Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Ольги Чемерис громадянці Спіріній А.М. (земельні ділянки що перебувають в оренді)
 
         
               
Розглянувши заяву громадянки Спіріної А.М. про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, враховуючи інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна, договори оренди  земельних ділянок від 01.08.2012 та 28.09.2007 р., керуючись статтями 12, 116, 118, 120, 121, 122, 123, 134 Земельного кодексу України та ст. 26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Спіріній Анні Михайлівні по вул. Ольги Чемерис площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) враховуючи, що земельні ділянки перебувають в оренді.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Артур Савін) та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Роман Моторний).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН