ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

28.09.2023

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 47-23
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 26.06.2003 №3-531 «Про перелік об’єктів права міської комунальної власності та уповноважених органів, яким вони передаються в оперативне управління»

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок  сьома  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 28.09.2023   №  47-23          
        м.Черкаси            
                 
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 26.06.2003 №3-531 «Про перелік об’єктів права міської комунальної власності та уповноважених органів, яким вони передаються в оперативне управління»          
               
Розглянувши лист КП «Дирекція парків» (вх. ДУС та ЮЗ від 04.09.2023  № 13754-01-15) щодо внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 26.06.2003 №3-531 «Про перелік об’єктів права міської комунальної власності та уповноважених органів, яким вони передаються в оперативне управління» з метою реєстрації права власності, відповідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 26.06.2003 №3-531 «Про перелік об’єктів права міської комунальної власності та уповноважених органів, яким вони передаються в оперативне управління», а саме розділ 3 «Галузь «Культура та мистецтво» пункт 3.6 доповнити підпунктом 3.6.5 в наступній редакції:.
 
«3.6.5 Майновий комплекс «Берегоукріплення житлового мікрорайону «Митниця» - І черга» та «Берегоукріплення сполучення шпунтової стінки із береговою лінією»
 
1 Огорожа м.Черкаси,                   вул. Козацька, б/н господарське відання КП «Дирекція парків»
2 Берегоукріплення житлового мікрорайону «Митниця» - І черга - « - - « -
3 Берегоукріплення сполучення шпунтової стінки із береговою лінією - « - - « -
4 Причал - « - - « -
5 Вимощення - « - - « -
6 Вимощення - « - - « -
 
2. Майновий комплекс «Берегоукріплення житлового мікрорайону «Митниця» - І черга» та «Берегоукріплення сполучення шпунтової стінки із береговою лінією» передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації, у господарське відання і на баланс комунальному підприємству «Дирекція парків» Черкаської міської ради.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірину Удод, постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології (Руслан Батир).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН