ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Відділ "Патронатна служба"

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

28.09.2023

Підготував:

Відділ "Патронатна служба"

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 47-9
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 10.04.2020 № 2-5914 «Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами»

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок  сьома  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 28.09.2023   №  47-9          
        м.Черкаси            
                 
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 10.04.2020 № 2-5914 «Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами»          
               
Відповідно до ст.ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою відзначення вагомого внеску в економічний, науково-технічний та соціально-культурний розвиток територіальної громади міста, зміцнення засад місцевого самоврядування, забезпечення оборони України, захист безпеки населення та інтересів держави, благодійну, громадську діяльність жителями міста Черкаси, інших регіонів України, працівниками підприємств, установ, організацій, закладів усіх форм власності, правоохоронних органів, військовослужбовцями, представниками громадських об’єднань, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до  рішення Черкаської міської ради від 10.04.2020  № 2-5914 «Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами»,  виклавши пункти Положення про цінний подарунок міського голови  м. Черкаси (далі - Положення), затвердженого цим рішенням, у новій редакції:
1.1. Пункт 1.1. Положення:
«1.1. Цінний подарунок міського голови (далі - цінний подарунок) є відзнакою за значний внесок в економічний, науково-технічний та соціально-культурний розвиток територіальної громади міста, зміцнення засад місцевого самоврядування, забезпечення оборони України, захист безпеки населення  та інтересів держави, благодійну, громадську діяльність і інше.».
1.2. Пункт 1.3. Положення:
«1.3. Цінним подарунком можуть бути нагороджені жителі міста Черкаси, інших регіонів України, працівники підприємств, установ, організацій, закладів усіх форм власності, правоохоронних органів, військовослужбовці, представники громадських об’єднань, які зробили значний особистий внесок у сферах діяльності, зазначених у пункті 1.1. цього Положення.».
1.3. Пункт 2.1. Положення:
«2.1. Клопотання для нагородження цінним подарунком надається міському голові секретарем міської ради, першим заступником, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради,  керівниками виконавчих органів міської ради, підприємств, установ, організацій, закладів усіх форм власності, правоохоронних органів, військових формувань, громадських об’єднань не пізніше, ніж за 30 днів до запланованої дати нагородження. Клопотання повинно містити інформацію про конкретні заслуги працівника, військовослужбовця, за що та з нагоди чого подається до нагородження. У клопотанні повністю зазначаються прізвище, ім’я, по батькові, рік народження, посада та місце роботи, стаж роботи, коротка характеристика ділових та моральних якостей особи. Вказуються контактні дані особи,  яка нагороджується.».
1.4. Пункт 2.2. Положення:
«2.2. До клопотання в обов’язковому порядку додаються такі документи:
- характеристика на представлену особу з підтверджуючою інформацією про вагомі виробничі, наукові та інші досягнення, ділові та моральні якості особи, для працівників правоохоронних органів та військовослужбовців - інформаційна довідка про трудові (службові) досягнення, засвідчена підписом керівника (начальника, командира) та відповідною печаткою;
- копія паспорта;
- копія реєстраційного номера облікової картки платника податків.
Без подання зазначених відомостей клопотання не розглядаються.».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу «Патронатна служба» Черкаської міської ради Миколу Добровольського.
  
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН