ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLV

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

17.08.2023

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 45-82
Про затвердження документації із землеустрою по вул. Героїв Майдану, біля будинку № 12 (з метою встановлення земельного сервітуту на користь ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»)

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок  п’ята  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 17.08.2023   №  45-82          
        м.Черкаси            
                 
Про затвердження документації із землеустрою по вул. Героїв Майдану, біля будинку № 12 (з метою встановлення земельного сервітуту на користь ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»)
 
         
               
Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (код згідно КВЦПЗ – 14.02) ПАТ «ЧЕРКАСИ-ОБЛЕНЕРГО» м.Черкаси, вул. Героїв Майдану, біля будинку №12, відповідно до статей 17, 98-100, 122, 124-1, 186 Земельного кодексу України, та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (код згідно КВЦПЗ – 14.02) ПАТ «ЧЕРКАСИ-ОБЛЕНЕРГО» м. Черкаси, вул. Героїв Майдану, біля будинку № 12.
2. Встановити земельний сервітут на право прокладання та експлуатації ліній електропередачі, електронних комунікаційних мереж, трубопроводів, інших лінійних комунікацій на земельній ділянці площею 0,0080 га (кадастровий номер – 7110136700:05:027:0052) по вул. Героїв Майдану, біля будинку № 12 на користь ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» (код ЄДРПОУ – 22800735) для розміщення трансформаторної підстанції ТП-10/0,4 кВ.
Земельну ділянку віднести до категорії земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
Цільове призначення – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (код КВЦПЗ – 14.02.).
3. Зобов’язати ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЧЕРКАСИ-ОБЛЕНЕРГО» укласти з Черкаською міською радою договір про встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0080 га (кадастровий номер – 7110136700:05:027:0052) на право прокладання та експлуатації ліній електропередачі, електронних комунікаційних мереж, трубопроводів, інших лінійних комунікацій.
4. Контроль за укладенням договору про встановлення земельного сервітуту з Черкаською міською радою та його державною реєстрацією покласти на управління земельних ресурсів, землеустрою та інспектування департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Артур Савін) та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН