ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент управління справами та юридичного забезпечення

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

13.07.2023

Підготував:

Департамент управління справами та юридичного забезпечення

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 43-45
Про згоду щодо безоплатної передачі у власність Черкаської міської територіальної громади очисних каналізаційних споруд

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок  третя  сесія
 РІШЕННЯ
Від 13.07.2023   №  43-45
      м.Черкаси
Про згоду щодо безоплатної передачі у власність Черкаської міської територіальної громади очисних каналізаційних споруд
 
Відповідно до п. 51 ч. 1 ст. 26 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 2 ст. 4 Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 27.12.2013  № 1591, враховуючи рішення Черкаської міської ради від 29.09.2022 № 30-16 «Про звернення депутатів Черкаської міської ради до Кабінету Міністрів України, Фонду державного майна України щодо передачі у власність Черкаської міської територіальної громади очисних споруд», лист Фонду державного майна України за вх. № 18159-01-18 від 13.08.2021, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на передачу з державної власності у комунальну власність Черкаської міської територіальної громади очисних каналізаційних споруд, які знаходяться на балансі та не увійшли до статутного капіталу ПрАТ «АЗОТ» (код ЄДРПОУ 00203826) та розташовані на території: Черкаська область, Черкаський район, Червонослобідська сільська рада, земельні ділянки кадастрові номери  *********** та ************.
2. Черкаська міська рада зобов’язується використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати у приватну власність об’єкти, визначені в пункті 1 рішення.
3. Департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради (Катерина Пидорич) направити Фонду державного майна України відповідне звернення стосовно згоди Черкаської міської ради на передачу із державної власності у власність Черкаської міської територіальної громади об’єктів, визначених в пункті 1 рішення та копію цього рішення. У зверненні також зазначити про прохання провести обстеження об’єктів з залученням фахівців відповідних кваліфікаційних рівнів на предмет визначення технічного стану об’єктів, інженерних систем, їх експлуатаційну надійність, та фіксування висновків у відповідному акті.
4. Комунальному підприємству «Черкасиводоканал», департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради (Ірина Удод), департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради (Андрій Наумчук), департаменту фінансової політики Черкаської міської ради (Тетяна Харенко) здійснити дії в термін два місяці, направлені на виконання вимог наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 27.12.2013  № 1591.
5. Визнати таким, що втратило чинність рішення Черкаської міської ради від 28.09.2007 № 3-1 «Про згоду на прийняття об’єктів».
6.Контроль за виконанням рішення покласти на Черкаського міського голову Анатолія Бондаренка та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Руслан Батир). 
 
Міський голова Анатолій  БОНДАРЕНКО