ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLV

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

17.08.2023

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 45-111
Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах), земельної ділянки по вул. Смілянській, біля будівлі № 164/3 та надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок  п’ята  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 17.08.2023   №  45-111          
        м.Черкаси            
                 
Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах), земельної ділянки по вул. Смілянській, біля будівлі № 164/3 та надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки          
               
З метою виконання завдань по наповненню бюджету міста, враховуючи службову записку від 15.06.2023 № 4827, витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб № 1599 від 30.03.2023, відповідно до статей 12, 134-139 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Включити до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах), земельну ділянку орієнтовною площею 0,6050 га по вул. Смілянській, біля будівлі № 164/3 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (КВЦПЗ-12.04).
  2. Надати департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,6050 га по вул. Смілянській, біля будівлі № 164/3 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (КВЦПЗ-12.04).
Відповідно до витягу з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб № 1599 від 30.03.2023 та містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану міста Черкаси (Актуалізація)», затвердженої рішенням Черкаської міської ради від 13.05.2021 № 5-318, вищезазначена земельна ділянка належить до території об’єктів транспортної інфраструктури. Містобудівні потреби відповідають діючій містобудівній документації міста Черкаси. На вищезазначену земельну ділянку наявні містобудівні обмеження, а саме:
  • охоронна зона навколо інженерних комунікацій;
  • частина земельної ділянки в межах санітарно-захисної зони від АЗС – 50 м;
  • максимальна висота забудови – 16,25 м.
Застереження: рекомендація щодо врахування законних інтересів суміжних землекористувачів.
3. Доручити департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради укласти відповідний договір на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Савін А.О.), та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).
 
 
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН