ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

13.07.2023

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 43-19
Про надання згоди на безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади комплексу ігрового дитячого та визначення балансоутримувачем дитячих та спортивних майданчиків КП «Благоустрій» Черкаської міської ради

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок  третя  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 13.07.2023   №  43-19          
        м.Черкаси            
               
Про надання згоди на безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади комплексу ігрового дитячого та визначення балансоутримувачем дитячих та спортивних майданчиків КП «Благоустрій» Черкаської міської ради          
               
Розглянувши лист (вх. ДУС та ЮЗ від 23.06.2023 № 9850-01-18) комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради щодо прийняття у господарське відання та на баланс безхазяйних об’єктів благоустрою: спортивних та дитячих майданчиків за адресою: м. Черкаси, вул. Гагаріна, 51, вул. Героїв Дніпра, 81, керуючись п. 31 ч. 1 ст. 26 та ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», відповідно до    ст. 78, 136 Господарського кодексу України, з метою належного утримання, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Визначити балансоутримувачем обладнання дитячого майданчика в  м. Черкаси по вул. Гагаріна, 51 комунальне підприємство «Благоустрій» Черкаської міської ради.
1.1 Комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради взяти у господарське відання та на баланс обладнання дитячого майданчика в    м. Черкаси по вул. Гагаріна, 51:
- Лавка – 1 шт.;
- Гірка металева – 1 шт.;
- Гойдалка одинарна - 1 шт.;
- Гойдалка балансир - 1 шт.;
- Паркан дерев’яний висотою 40 см. – 35 п. м.
 2. Визначити балансоутримувачем обладнання спортивного майданчика в м. Черкаси по вул. Гагаріна, 51 комунальне підприємство «Благоустрій» Черкаської міської ради.
 2.1 Комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради взяти у господарське відання та на баланс обладнання спортивного майданчика в м. Черкаси по вул. Гагаріна, 51:
- Футбольні ворота – 2 шт.;
- Баскетбольні щити з кільцями – 2 шт.;
- Перекладина – 2 шт.;
- Бруси – 2 шт.;
- Колода – 1 шт.;
- Паркан металевий висотою 2 м. (60 секцій проміжком 1,5 п. м.).
3. Визначити балансоутримувачем обладнання спортивного майданчика в м. Черкаси по вул. Героїв Дніпра, 81 комунальне підприємство «Благоустрій» Черкаської міської ради.
 3.1 Комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради взяти у господарське відання та на баланс обладнання спортивного майданчика в м. Черкаси по вул. Героїв Дніпра, 81:
- Футбольні ворота – 2 шт.;
- Баскетбольні щити з кільцями – 2 шт.;
- Кріплення для волейбольної сітки – 2 шт.;
- Бруси дитячі – 4 шт.;
- Паркан металевий висотою 3 м. (39 секцій з проміжком 1,5 п. м.);
- Паркан металевий висотою 1 м. (8 секцій з проміжком 0,7 п. м.).
4. Визначити балансоутримувачем обладнання дитячого майданчика в        м. Черкаси по вул. Героїв Дніпра, 81 комунальне підприємство «Благоустрій» Черкаської міської ради.
4.1 Комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради взяти у господарське відання та на баланс обладнання дитячого майданчика в     м. Черкаси по вул. Героїв Дніпра, 81:
- Будиночок дерев’яний – 1 шт.;
- Лавки дерев’яні на бетонній основі – 6 шт.;
- Паркан дерев’яний висотою 40 см. – 32 п. м.
5. Надати згоду на безоплатну передачу від благодійного фонду «Молодь Творить Україну» у власність Черкаської міської територіальної громади конплексу ігрового дитячого КВ 3-9, розташованого по вул.Благовісній, 170.
5.1. Передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації комплекс ігровий дитячий КВ  3-9, розташований по вул.Благовісній, 170 у господарське відання та на баланс комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради, як внесок до Статутного капіталу підприємства вартістю 157 854,00 (сто п`ятдесят сім тисяч вісімсот п`ятдесят чотири) гривень 00 коп.
6. Доручити комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради замовити та оплатити ліцензованій організації послугу з виготовлення Висновку про ринкову вартість майна, вказаного в пунктах: 1.1, 2.1, 3.1, 4.1 цього рішення.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Тищенка  та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Руслан Батир).
 
                 
Міський голова     Анатолій  БОНДАРЕНКО