ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

13.07.2023

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 43-57
Про безоплатну передачу з балансу комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради на баланс КП «Дирекція парків» Черкаської міської ради капітального незавершеного інвестування «Будівництво пляжу «Дахнівський»

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок  третя  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 13.07.2023   №  43-57          
        м.Черкаси            
                 
Про безоплатну передачу з балансу комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради на баланс КП «Дирекція парків» Черкаської міської ради капітального незавершеного інвестування «Будівництво пляжу «Дахнівський»
         
               
Керуючись ч.3 ст.78, ч.1 ст.136 Господарського кодексу України, ст.2 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», п.30 ст.26 та п.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» розглянувши звернення комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради №724  від 17.0.2023 (вх. №7518-01-14 від 17.05.2023) та лист комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради від 05.06.2023 №184 (вх. №7518-01-14), Черкаська міська рада,
ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатну передачу з балансу комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради капітальне незавершене інвестування «Будівництво пляжу «Дахнівський».
2. Безоплатно передати з балансу комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради капітальне незавершене інвестування «Будівництво пляжу «Дахнівський».
3. Комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради (Сопілкову Андрію) спільно з комунальним підприємством «Дирекція парків» Черкаської міської ради (Геннадій Шевченко) в місячний термін з дня прийняття цього рішення, підготувати всі необхідні документи та подати акт прийму – передачі на затвердження департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу (Андрій Наумчук), департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології (Сергій Отрешко) та на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Руслан Батир).
 
                 
Міський голова     Анатолій  БОНДАРЕНКО