ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

13.07.2023

Підготував:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 43-7
Про внесення змін до рішення міської ради від 29.07.2021 № 8-4 «Про затвердження міської Програми розвитку фізичної культури та спорту у м.Черкаси на 2022-2026 роки»

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок  третя  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 13.07.2023   №  43-7          
        м.Черкаси            
                 
Про внесення змін до рішення міської ради від 29.07.2021 № 8-4 «Про затвердження міської Програми розвитку фізичної культури та спорту у м.Черкаси на 2022-2026 роки»
         
               
Відповідно до п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про фізичну культуру і спорт», з метою створення необхідних умов для реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 29.07.2021 № 8-4 «Про затвердження міської Програми розвитку фізичної культури та спорту у м.Черкаси на 2022-2026 роки», а саме:
1.1. Доповнити п.7 «Розвиток матеріально-технічної бази спортивних споруд та закладів Черкаської міської ради» розділу V «Заходи щодо виконання Програми» підпунктом 9 наступного змісту:
 

п/п
Заходи Виконавці Термін  виконання
9. Забезпечити надання субвенції з бюджету Черкаської міської територіальної громади Черкаському обласному бюджету для підтримки відділення футболу комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» Черкаської обласної ради, за адресою: м. Черкаси, вул. Пастерівська, 102 Департамент освіти та гуманітарної політики 2023
 
1.2. Доповнити п.7 «Розвиток матеріально-технічної бази спортивних споруд та закладів Черкаської міської ради» розділу VІ «Обсяги і джерела фінансування Програми» підпунктом 12 наступного змісту:
  

п/п
 
Найменування заходу Програми
Сума разом
(загальний фонд)
тис.грн.
2023 рік
тис.грн.
12. Забезпечити надання субвенції з бюджету Черкаської міської територіальної громади Черкаському обласному бюджету для підтримки відділення футболу комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» Черкаської обласної ради, за адресою: м. Черкаси, вул. Пастерівська, 102 1000,00
 
 
 
1000,00
 
 
 
 
1.3. Викласти п.7 «Розвиток матеріально-технічної бази спортивних споруд та закладів Черкаської міської ради» розділу V «Заходи щодо виконання Програми»  Програми розвитку фізичної культури та спорту у м.Черкаси на 2022-2026 роки у новій редакції: «Розвиток матеріально-технічної бази спортивних споруд, закладів Черкаської міської ради та м. Черкаси».
1.4. Викласти п.7 «Розвиток матеріально-технічної бази спортивних споруд та закладів Черкаської міської ради» розділу VІ «Обсяги і джерела фінансування Програми» Програми розвитку фізичної культури та спорту у м.Черкаси на 2022-2026 роки у новій редакції: «Розвиток матеріально-технічної бази спортивних споруд, закладів Черкаської міської ради та м.Черкаси».
 
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анастасію ЧУБІНУ та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Катерина ХОЛУПНЯК).
 
 
                 
Міський голова     Анатолій  БОНДАРЕНКО