ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент соціальної політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

13.07.2023

Підготував:

Департамент соціальної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 43-24
Про визначення повноважень департаменту соціальної політики Черкаської міської ради

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок  третя  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 13.07.2023   №  43-24          
        м.Черкаси            
                 
Про визначення повноважень департаменту соціальної політики Черкаської міської ради          
                 
Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 4 статті 11, статті 15 Закону України «Про соціальні послуги», постанов Кабінету Міністрів України від 27.01.2021 № 99 «Про Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг», від 28.04.2023 № 438 «Деякі питання організації забезпечення соціальними послугами з догляду та медичними послугами потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які їх потребують», з метою виконання повноважень, покладених законодавством України у сфері надання соціальних послуг на виконавчі органи міських рад, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Визначити департамент соціальної політики Черкаської міської ради суб’єктом реєстрації, що забезпечує ведення на території Черкаської міської територіальної громади Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг (далі-Реєстр).
2. Уповноважити департамент соціальної політики Черкаської міської ради організовувати на території Черкаської міської територіальної громади оцінювання потреб потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання в наданні соціальних послуг з догляду вдома та медичними послугами.
3. Внести зміни до Положення про департамент соціальної політики Черкаської міської ради, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 26.01.2023 № 35-18, а саме доповнити пункт 3.1 розділу III. Повноваження департаменту підпунктами 82-83 наступного змісту:
«82) забезпечує ведення Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг.
 83) організовує на території Черкаської міської територіальної громади оцінювання потреб потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання в наданні соціальних послуг з догляду вдома та медичними послугами».
4. Оприлюднити це рішення в засобах масової інформації.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника директора департаменту – начальника управління розвитку соціальної сфери департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Ніконенко Ю.В. та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Холупняк К.О.).
 
                 
Міський голова     Анатолій  БОНДАРЕНКО