ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

18.05.2023

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 41-31
Про надання  дозволу на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка»

 
               
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
      Сорок перша сесія      
      РІШЕННЯ      
                 
Від 18.05.2023 41-31            
  м.Черкаси            
                 
Про надання  дозволу на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка»          
                 
Відповідно до ч.5 ст. 60, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013  №3 - 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка» та враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства  «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка», а саме:
 - мамограф МХ-600, рік випуску - 2008, первісна вартість - 650 000,00 гривень, знос – 100%;
- апарат флюорографічний розбірний 12Ф9, рік випуску -2002, первісна вартість – 202 000,00 гривень, знос – 100%.
2. Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством, залишити у розпорядженні  комунального некомерційного підприємства  «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка». Вісімдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів золото, та п’ятдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів срібло, перерахувати до міського бюджету.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).
 
                 
                 
Секретар міської ради   Юрій  ТРЕНКІН